Oavsett var i Sverige du befinner dig, är du aldrig långt från en av våra över 17 certifierade Iveco-handlare och 31 auktoriserade serviceverkstäder.

Våra återförsäljare och serviceverkstäder är fördelade över hela Sverige, så du har alltid nära till Iveco. Våra återförsäljare har stor erfarenhet av försäljning till professionella användare.; Ivecos säljare kan transportvärlden bättre än någon annan, varför de vet hur de ska tillgodose just dina behov. Det betyder att du hos Iveco kan vara förvissad om att du får just den transport- eller lastbil som kan lösa dina uppgifter.

Samtidigt vet våra medarbetare hur mycket det betyder för ditt företags omsättning och anseende om din bil blir stillastående – och vi gör allt för att du snabbt ska vara tillbaka på vägarna igen.

Ivecos återförsäljare arbetar inte ensamma. Deras verksamhet stöds av ett team Iveco-medarbetare som arbetar målinriktat för att se till att Ivecos bilar kommer tillbaka på vägarna så snabbt som möjligt – oavsett om det gäller att hantera en lastbil som havererat i andra änden av Europa, ge teknisk support till en mekaniker eller skaffa fram en reservdel blixtsnabbt med flyg.

Du hittar din närmaste återförsäljare under Hitta återförsäljare.
Web Part Error: A Web Part or Web Form Control on this Page cannot be displayed or imported. The type could not be found or it is not registered as safe. Correlation ID: 91c90e9f-a9f7-8089-73e1-a11802b27265.