​​​​​Vse znamke

Linija rezervnih delov Vse znamke je nova ponudba, ki je nastala na podlagi izkušenj dveh pomembnih znamk: oddelka Magneti Marelli Servisni deli in poprodajne storitve ter mreže storitev Iveco. Linija nudi izdelke, ki so primerni za vsa lahka gospodarska vozila.

Odslej lahko za modele znanih proizvajalcev, kot so Citroën Jumper, Ford Transit, Mercedes Sprinter, Nissan Interstar, Opel Movano, Peugeot Boxer, Renault Trafic, VW Crafter in Isuzu Series N, izberete serijo Vse znamke - zanesite se na odlične rezervne dele in kakovostno storitev, ki jo nudi mreža strokovnjakov, ki redno sledijo razvoju.

Usposabljanje, napredne rešitve za diagnostiko in strokovno znanje na področju več znamk zagotavljajo kakovostno izpolnjevanje vseh vaših potreb, pri čemer je varnost vašega vozila zagotovljena.

Linija Vse znamke združuje deset novih linij, ki smo jih izbrali med najbolj priljubljenimi proizvajalci delov. Iz linije Vse znamke lahko za svoje vozilo izberete rezervne dele proizvajalca Magneti Marelli: alternatorje in zaganjalnike, amortizerje, akumulatorje, žarilne svečke, klinaste jermene, zračne filtre za notranjost vozila, motorne filtre, zavorne ploščice, žarnice in brisalce.

To je popolna rešitev za vozne parke vozil različnih znamk; na enem mestu lahko dobite rezervne dele, storitve in pomoč Ivecovih strokovnjakov.

Vse znamke - popoln izbor rešitev za vsa lahka gospodarska vozila.