​​​​​​​​Predelava delov

Če izberete SERIJO REMAN, boste vedeli, da so komponente, ki so bile nameščene na vaše vozilo, enako učinkovite kot popolnoma nove.

Zahvaljujoč znanju in izkušnjam, ki so jih naši prvovrstni strokovnaki nabrali v zadnjih desetletjih, je Iveco idealni partner tako za zapletene kot za napredne postopke, ki zagotavljajo večjo kakovost.

Najnovejša tehnologija, orodja in oprema po meri ter temeljito preskušanje omogočajo podjetju Iveco proizvajanje glavnih komponent za vaše vozilo po najvišjih merilih, ki zagotavlja kakovost na ravni novih delov.

ZAKAJ REMAN? ZATO, KER Z NJO PRIHRANITE

S storitvijo REMAN lahko prihranite, saj vam ni treba kupiti novih rezervnih delov in nimate izgube zaradi neuporabe vozila. Predelani deli se hitro namestijo, da vam vozila ni potrebno pregledovati ali popravljati. Vprašajte svojega trgovca, ali ima trenutno kakšno akcijo v SERIJI REMAN!

ZAKAJ REMAN? KER IMATE ZAGOTOVILO

Vsak del REMAN je prek skrbno nadzorovanega postopka obnovljen, tako da je enako zmogljiv kot nov, pri tem pa upoštevamo stroge tehnične standarde. Večino izdelkov nam nudijo dobavitelji, ki imajo certifikat ISO/TS 16949, njihov izdelek pa ima običajno garancijo 12 mesecev.

ZAKAJ REMAN? ZATO, KER JE PRIJAZEN OKOLJU

SERIJA REMAN je prijazna okolju, saj je rezultat trajnostnih postopkov predelave:

- izločanje in prepoznavanje stare enote;
- demontaža in točna analiza posameznih komponent;
- predelava čim večjega števila komponent, da v postopku ni dodan noben nov material;
- menjava in ustrezno odstranjevanje komponent, ki niso prestali strogega testiranja kakovosti Iveco.