​Tehnično oblikovanje

​Namen tehničnega oblikovanja je monitorizacija in rast prodajnih, diagostičnih in servisnih tehnik vseh tehnikov servisne mreže.

Preko visoko specializiranih strokovnjakov se pripravijo plani oblikovanja in didaktični material, tako v tradicionalni obliki (srečanja v predavalnici z razstavljenimi vozili) kot tudi z napredno multimedijsko podporo (WEB tečaji ). Prednost Unetversity Technical Training je virtualni simulator , ki je prisoten v vseh Iveco centrih izobraževanja in, preko računalnika, omogoča poznavanje vseh faz diagnostičnih posegov in popravil na vozilih Iveco: vsak tehnik deluje na določen del vozila kot bi imel pred sabo pravo vozilo. Ponudba tečajev pokriva prometna področja z več kot 60 opcijami: od osnov elektronike do naprednega diagnosticiranja, od tečajev za začetnike do tečajev za že izoblikovane tehnike - za vse to in še več so bili tečaji Unetversity Technical Training skrbno izdelani, da bi zagotovili fleksibilne in uporabne rešitve tudi pri Ivecovih strankah z lastnimi delavnicami.

Iveco pozna različno opremo, ki je nameščena na vozilih, in s tem lahko ponuja servisni mreži specifične tečaje, ki jih združuje z opremljevalci. Tudi za njih Unetversity pripravlja izobraževanje o izdelkih, s čimer lahko maksimalno izkoristijo sposobnost preoblikovanja vozil in ponudijo kupcem celostne rešitve v smislu popravil; s tem poglobijo izkušnje Iveco in zmanjšajo čas popravil. Preko široke formativne ponudbe, Unetversity, IVECO daje kupcem znanje svetovnega proizvajalca skozi celotno življenjsko dobo vozila.