​Opremljevalci

​Lahka, srednja in težka vozila; namenjena mestni dostavi, gradbenemu sektorju ali odvozu smeti: Iveco je sposoben ponuditi izdelek, ki se popolnoma prilagodi različnim zahtevam delovanja, ne glede na vozilo in opremo, ki jo kupec želi.

Z izjemo vlečnih vozil in furgonov, Iveco proizvede pol-končan izdelek, ki ga morajo dokončati opremljevalci. Za zagotovitev, da je končano vozilo optimizirano za dejavnost, ki ji je namenjeno, in da odgovarja najvišjim kakovostnim standardom, kar je nujno za zadovoljstvo kupca, mora podjetje tesno sodelovati z opremljevalci.
Za opremljanje, Iveco opravi natančno predhodno študijo ponudb vseh proizvajalcev ter zakonskih vidikov in homologacij: na tak način je podjetje sposobno ponuditi končni izdelek, ki je konkurenčen v ceni in delovanju.
Informacije, potrebne za realizacijo tehničnih ponudb, ki jih pripravijo opremljevalci, se nanašajo npr. na:

- tehnične sheme vozil v različnih formatih (CAD, DWG, IGES)

- direktive priredbe in opremljanja

- certifikate CE

- tehnične opise

- podatke o zaviranju

- pregled homologacije (DGM 405)

- podatke o odgonskih priključkih.

Nekateri izmed teh podatkov, ki se zdijo pomembni, se vnesejo na splet www.thbiveco.com, ki je namenjen opremljevalcem – vstopijo s pomočjo gesla in uporabniškega imena - tu je na razpolago uporabnikom informacijski sistem “On-line”, ki omogoča pridobitev specifičnih in uporabnih informacij (npr. tehnične sheme vozil v formatu Autocad).