​​​​​IVECO DAILY EURO 6, VZDRŽEVANJE IN SERVIS

Polna ponudba profesionalnih servisov za vaš posel

IVECO Daily Euro 6 ohranja vaš posel v polnem teku in podaljša njegovo življenjsko dobo vam na uslugo. IVECO ponuja prilagodljivost Elementov: izberete lahko kombinacijo Načrtovanega vzdrževanja (Planned Maintenance) in Podaljšane garancije (Extended Warranty), servisov, ki se popolnoma ujemajo z vašim poslom. Še naprej lahko ustvarjate svoj paket z razpoložljivimi Dodatno kritje (Additional Coverage) elementi: večji “elementi”, ki sestavljajo ponudbo (Vzdrževanje - Maintenance, Linija vožnje - Drive line, Linija vožnje Ekstra - Extra Drive line, Obraba - Wear), se lahko združijo, da vam pomagajo ustvariti pogodbo, ki popolnoma ustreza vašemu poslu.

IVECO ASSISTANCE NON-STOP je le en telefonski klic stran 24 ur dnevno, 7 dni na teden, da vam pomaga ohraniti vaš Daily furgon in vaš posel v teku. IVECO NON-STOP je originalna IVECO aplikacija za pametne telefone, ki jo lahko uporabite za komunikacijo z IVECO-m, v primeru okvare vašega komercialnega vozila.

IVECO CAPITAL je IVECO-va znamka finančne službe in nudi širok spekter financiranja, lizingov, najema in servisa za komercialna vozila - podaljšano garancijo, vzdrževanje in popravila, različne vrste zavarovanj, ki jih lahko vključite v vaš paket. Vsi finančni paket se prilagodijo potrebam strank in veljajo za vse tipe vozile - nove ali rabljene, ter spremembe. IVECO CAPITAL nudi strankam profesionalne nasvete, da zagotovi finančne produkte, ki se najbolje ujemajo z njihovimi finančnimi in fiskalnimi zahtevami. Za več informacij, prosimo, kontaktirajte vašega IVECO prodajalca.

 

IVECO PRISTNI DELI omogočijo, da vaš Daily furgon teče gladko, skozi dolga leta uporabe - s cenovno učinkovitostjo. Širok izbor nudi nove in predelane dele, od kompletov za servisiranje do telematičnih rešitev. IVECO upravlja mrežo osmih skladišč in uporablja napredne tehnologije, da zagotovi dostave 24/7, po vsej Evropi.


IVECO REKLAMNI IZDELKI

Izbirate lahko iz široke ponudbe IVECO-vih oblačil za prosti čas in delo, pisarniškega materiala in naprav pri vašem prodajalcu ali v IVECO-vi spletni trgovini www.ivecostore.com.

Katalog

Pripravljen za dostavo

Ste seznanjeni z našo ponudbo in imate v mislih že specifično vozilo? Kliknite tu in preverite ali je na voljo za naročilo.

Najdi dobavitelja

Alt