​​​​​IVECO DAILY EURO 6, VEČNAMENSKOST IN TRAJNOST

Najbolj vsestransko vozilo svojega reda z najširšo izbiro v industriji

IVECO Daily Euro 6 izbira vključuje šasije s kabino, poltovornjake in šasije. Daily je edino vozilo, ki obsega od 3.3 tone do 7.2 toni, z medosno razdaljo od 3,000 do 4,750 mm in dolžinami do 6,190 mm, kar odpira neskončno število možnosti, od urbanih dostav, do težjih transportnih nalog v gradbeništvu.

Moč in trajnost IVECO Daily Euro 6 izvira iz unikatne šasije v obliki lestve, ki je zasnovana s C-sekcijskimi vzdolžnimi nosilci iz posebnebnega jekla, ta pa omogoči maksimalno fleksibilnost težje obremenjenim vozilom. Številne opcije ponujajo unikatno vsestranskost in širok izbor mogočih nalog, kar olajša prilagajanje IVECO Daily Euro 6 za mnoge municipalne aplikacije, od zbiranja odpadnega materiala do urbanega transporta, lahko ga spremenite v vlečno vozilo ali rešilno vozilo – je tako močan, da bi ga lahko spremenili celo v oklepnik.

IVECO Daily Euro 6 šasija s kabino uporablja svoj neverjetni instinkt za prometno industrijo, da predvidi vaše potrebe: kakršnekoli so vaše potrebe, širok izbor zagotovo ponuja Daily model z nizkim stroškom lastništva, majhnim učinkom na okolje in trajnostjo za vaš posel.

Katalog

Pripravljen za dostavo

Ste seznanjeni z našo ponudbo in imate v mislih že specifično vozilo? Kliknite tu in preverite ali je na voljo za naročilo.

Najdi dobavitelja

Alt