​​​​​IVECO DAILY EURO 6, PRODUKTIVNO UDOBJE

Uživajte v profesionalnem delovnem okolju

V novem IVECO Daily Euro 6 se lahko med vožnjo sprostite v udobju kabine, z gotovostjo, da bo naloga opravljena učinkovito in varno.
Novi DAB radio je vključen v ponudbe armaturne plošče, z glavnimi DAB in FM elementi: na primer, radijske postaje lahko izbirate po imenu, razberete naslov programa ali pesmi, ki jo poslušate, nastavite prejemanje cestnih ali vremenskih informacij in izbor 15 najljubših radijskih postaj, itd.
Ergonomičnost armaturne plošče in in lahko berljiv sistem, ki je priročen in na mestu, tako pa omogočijo varno in udobno vožnjo.
Opažni plošči na vratih smo dodali odprt predal, kjer lahko, npr. shranite prvo pomoč. Kabina ponuja 18 praktičnih predalov za shranjevanje, kjer lahko shranite osebni ali delovni material, vedno pri roki in urejeno.
Armaturna plošča in opažna plošča na vratih sta na voljo v črni barvi in celo v modni dvobarvni, modri in črni različici, ustvarjenji za popolno harmonizacijo s prevleko sedežev v kabini.
Poleg tega je IVECO Daily zdaj še tišji, z zmanjšanjem glasnosti za 4-decibele, kar izboljša akustiko poltovornjaka za 8%.

Katalog

Pripravljen za dostavo

Ste seznanjeni z našo ponudbo in imate v mislih že specifično vozilo? Kliknite tu in preverite ali je na voljo za naročilo.

Najdi dobavitelja

Alt