STORITVE SVETOVANJA O PORABI GORIVA

OCENJEVANJE NAČINA VOŽNJE

Sistem za OCENJEVANJE NAČINA VOŽNJE (DSE) omogoča vozniku, da v realnem času izboljša svoj način vožnje. Sistem deluje kot strokovni inštruktor v kabini in pomaga pri varčevanju z gorivom brez ogrožanja komercialne hitrosti. Vozniku zagotavlja oceno učinkovitosti in ponuja predloge za varčevanje z gorivom (na primer ustrezno prestavo za uporabo v danem trenutku). Sistem za OCENJEVANJE NAČINA VOŽNJE lahko uporablja voznik v kabini, mogoče pa ga je vključiti tudi v nove STORITVE SVETOVANJA O PORABI GORIVA IVECO. 

TCO2 SMART REPORT

Oddaljeno zbiranje podatkov iz sistema za OCENJEVANJE NAČINA VOŽNJE na krovu vozila omogoča ocenjevanje glavnih parametrov vozila in voznika.
Poročila se pošiljajo na tedenski ravni upravitelju voznega parka po elektronski pošti, s poudarkom na obnašanju voznika in z njim povezanih trendih, porabi goriva pri vsakem vozilu in ogljični odtis celotnega voznega parka. Storitev je neodvisna od drugih spletnih storitev za upravljanje voznega parka.
NOVI STRALIS XP vključuje uporabo storitve TCO2 SMART REPORT za 4 leta.

TCO2 ADVISING

IVECO je vsestranski „svetovalec o porabi goriva“ – redni partner pri iskanju učinkovitega in trajnostnega prevoza. Naše izkušnje z najučinkovitejšimi tehnikami za varčevanje z gorivom temeljijo na večletnih operativnih podatkih, zbranih in obdelanih (v sodelovanju z našimi kupci) na različnih vožnjah in poteh.
Zdaj IVECO ponuja to edinstveno znanje v obliki storitve, ki jo na vsakem posameznem trgu izvajajo predane ekipe strokovnjakov za gorivo z nenehnim spremljanjem ključnih kazalnikov uspešnosti voznega parka, da bi lahko razvili prilagojene načrte za izboljšanje.
Eno leto storitve TCO2 ADVISING je vključeno ob nabavi NOVEGA STRALISA XP. 

TCO2 DRIVING

Dobri vozniki lahko dosežejo prihranke goriva, ki so primerljivi z najboljšimi tehnološkimi napravami: zato IVECO nudi posebne programe usposabljanja voznikov, kjer lahko vozniki naših kupcev razvijejo takšne veščine. Naučimo jih kako zmanjšati porabo goriva, povečati vzdržljivost vozila in čim bolj izboljšati varnost v cestnem prometu.
Tečaji se lahko prilagodijo zahtevam kupca in lahko potekajo v njegovih prostorih ali pa v prostorih podjetja IVECO. Obravnavane teme vključujejo:
poznavanje vozila, njegovih lastnosti in funkcij
• ter vozniške izkušnje s strokovnim mentorjem.

Katalog

Pripravljen za dostavo

Ste seznanjeni z našo ponudbo in imate v mislih že specifično vozilo? Kliknite tu in preverite ali je na voljo za naročilo.

Najdi dobavitelja

Alt