​​​​​IVECO DAILY EURO 6, VEČNAMENSKOST BREZ MEJ

Bogat izbor za vaše transportne zahteve

IVECO Daily Euro 6 je najbolj vsestransko komercialno vozilo s široko ponudbo v industriji, z 8,000 tovarniškimi različicami na izbiro. Daily je edini furgon, ki obsega od 3.3 pa vse do 7 ton bruto teže vozila, in od 7.3 m3 do 19.6 m3 prostornine za tovor. Z neverjetno večnamenskostjo, IVECO Daily Euro 6 odpira neskončno število možnosti za različne naloge, od urbanih dostav več naročnikom, kot je dostavljanje paketov in drugih pošiljk, do težjih transportnih nalog, kot je selitev pohištva. IVECO Daily Euro 6 različice ponujajo različne medosne razdalje, ocene moči, prostornine, notranje višine predela za tovor in možne količine tovora, da ustrezajo vašim nalogam.

Vsestranskost IVECO Daily Euro 6 lahko naredi prilagajanje kombija in spreminjanja komercialnega vozila v reševalni avtomobil ali reševalno vozilo, veliko lažje.

IVECO Daily Euro 6 vam z pomaga izvršiti vaše naloge učinkovito in z nizkimi stroški lastništva, s svojm vplivom na okolje pa pripomore k trajnosti vašega posla.

Katalog

Pripravljen za dostavo

Ste seznanjeni z našo ponudbo in imate v mislih že specifično vozilo? Kliknite tu in preverite ali je na voljo za naročilo.

Najdi dobavitelja

Alt