TEHNOLOGIJA IN VREDNOST

ENOTA HI-MUX / NOVA RAZPOREDITEV ŠASIJE

Električno in elektronsko arhitekturo NOVEGA STRALISA smo zasnovali popolnoma na novo in smo razvili nove elektronske enote, ki lahko z optimiziranimi viri opravljajo še več funkcij.
Nova enota HI-MUX nudi izboljšano zanesljivost, večjo sposobnost upravljanja s podatki in priložnost za uvedbo funkcij, ki jih najdemo v avtomobilih. Dvakrat hitrejše omrežje lahko upravlja veliko količino podatkov, ki jih za svoje delovanje potrebuje prediktivni sistem na podlagi GPS IVECO HI-CRUISE.

Vgrajena elektronska enota HI-MUX komunicira prek dveh fizičnih kablov z uporabo skupnega protokola. Njena arhitektura je modularna, razdeljena na dvoje, s čimer omogoča izboljšano prilagodljivost in uporabnost, in je vgrajena v novi razporeditvi s cevmi za stisnjen zrak, gorivo in sredstvo AdBlue®.
Cevi in kabli potekajo vzporedno vzdolž šasije v urejeni in preprosti razporeditvi, ki omogoča lažje servisiranje in popravila, posledica česar je daljša operativnost vozila.

HI-MUS and new chassis layout - New truck STRALIS XP IVECO 

NOVA POHODNA PLOŠČAD

Nova pohodna ploščad izboljšuje uporabnost in varnost. Plošče prekrivajo prehod z ene strani na drugo in do nosilca zadnjega vzmetenja, brez štrlečih vijakov ali elementov, kar vozniku zagotavlja varno delovno površino. Uporaba aluminija in nerjavnega jekla zagotavlja odpornost proti koroziji.

Catwalk - New truck STRALIS XP IVECO 

NOVO ZADNJE VZMETENJE Z NIŽJO TEŽO

Novo zadnje vzmetenje zagotavlja izboljšano vzdržljivost in zanesljivost ter manjšo težo. Z novo zasnovo njegovih komponent smo dosegli 45 kg manjšo težo, pri čemer smo ohranili enako učinkovitost. Zaradi kompaktnih mer novega stabilizacijskega droga smo dosegli večji kot rampe. Novo vzmetenje je tudi odpornejše proti koroziji.

New rear suspension - New truck STRALIS XP IVECO 

NOVE FUNKCIJE, KI SO ZNAČILNE ZA
AVTOMOBILE

NOVI STRALIS uvaja nekatere nove funkcije, podobne avtomobilskim, za nadaljnje izboljšanje funkcionalnosti in enostavnosti uporabe:
LED luči,
• novi daljinski upravljalnik za centralno zaklepanje z zunanjim preverjanjem luči,
• regulacija intenzivnosti notranje razsvetljave,
samodejni vklop varnostnih utripalk pri nenadni upočasnitvi / zaviranju.

Armaturna plošča je prav tako zasnovana na novo v skladu z razvojem novih električnih in elektronskih sistemov. Tipka na volanskem obroču omogoča priklic hitrega menija za vklop/izklop najpogosteje uporabljenih funkcij.

New car-like features - New truck STRALIS XP IVECO 

Katalog

Pripravljen za dostavo

Ste seznanjeni z našo ponudbo in imate v mislih že specifično vozilo? Kliknite tu in preverite ali je na voljo za naročilo.

Najdi dobavitelja

Alt