NAJNIŽJI TCO + NAJNIŽJI CO2 = PRVAK V TCO2

Novi STRALIS XP: do -5,6% TCO & do -11% CO2

PRVAK V TCO NA VSAKI VOŽNJI

Ukrepali smo na vse dejavnike, ki vplivajo na skupne stroške lastništva (TCO) in trajnost – od vrednosti vozila in porabe goriva do vzdrževanja in zagotavljanja operativnosti.
Pri težkih tovornjakih zgolj gorivo predstavlja 35 do 40 % skupnih stroškov lastništva: za vsakega prevoznika je izboljšanje učinkovitosti ključnega pomena za pridobivanje na konkurenčnosti. To je razlog, zakaj je razvoj NOVEGA STRALISA osredotočen na upravljanju z energijo.
Izboljšali smo:
učinkovitost – z rešitvami za varčevanje z gorivom, ki so prilagojene vsaki vrsti vožnje (npr. SMART EGR),
sposobnost predvidevanja – ki jo omogoča sistem IVECO HI-CRUISE,
kotalni upor – ki je manjši zaradi uporabe varčnih pnevmatik,
in energetsko optimizacijo – ki smo jo dosegli z uporabo pametnih pripomočkov.
NOVI STRALIS se ponaša z dvomestnim izboljšanjem izkoristka goriva v primerjavi s prejšnjim modelom, vključuje pa tudi nove tehnologije, funkcije in storitve, ki prav tako prispevajo k dodatnemu zmanjšanju skupnih stroškov lastništva.
Prihranki goriva, ki jih omogoča NOVI STRALIS XP, so lahko višji tudi za 11 % – kar pomeni 5,6-odstotno zmanjšanje skupnih stroškov lastništva. 

PRVAK V CO2 NA VSAKI VOŽNJI

NOVI STRALIS poskrbi, da gresta gospodarnost in ekologija z roko v roki: to je zmagovalna formula za vsemi izdelki IVECO.
Ekskluzivni IVECO sistem HI-SCR za naknadno obdelavo izpušnih plinov je lažji, učinkovitejši in enostavnejši za vzdrževanje kot katera koli druga rešitev Euro 6. To pomeni, da poleg zmanjšanja izpustov sistem HI-SCR zmanjšuje tudi stroške.
Da bi zmanjšal porabo goriva, NOVI STRALIS uporablja tako tehnologijo kot človeški dejavnik.
Naš sistem za OCENJEVANJE NAČINA VOŽNJE je močan vir informacij o obnašanju pri vožnji in njegovih učinkih, zato gre za neprecenljivo orodje za izboljšanje porabe goriva in zmanjšanje izpustov CO2.
Poklicni prevozniki, zavezani k varovanju okolja, bodo cenili priložnost, ki jo nudi naš NOVI STRALIS XP, ki zahvaljujoč sistemu za OCENJEVANJE NAČINA VOŽNJE prispeva k zmanjšanju ogljičnega odtisa prevoznega sektorja.

Katalog

Pripravljen za dostavo

Ste seznanjeni z našo ponudbo in imate v mislih že specifično vozilo? Kliknite tu in preverite ali je na voljo za naročilo.

Najdi dobavitelja

Alt