NAJNIŽJI TCO + NAJNIŽJI CO2 = PRVAK V TCO2

Do –7 % TCO v primerjavi z dizlom

PRVAK V TCO NA VSAKI VOŽNJI

STRALIS NP predstavlja revolucijo v svetu prevozništva: prvič doslej vozilo na alternativno gorivo ponuja priložnost za izboljšanje tako trajnosti kot donosnosti naložbe – s skupnimi stroški lastništva (TCO), ki so do 7 % nižji v primerjavi s tovornjaki s pogonom na dizelsko gorivo.
To je zato, ker STRALIS NP porabi 15 % manj goriva in ker je zemeljski plin bistveno cenejši od dizelskega goriva v večini evropskih držav. Gospodarnost pa je mogoče še dodatno izboljšati z novimi ekskluzivnimi storitvami svetovanja o porabi goriva IVECO.
TCO2 live je celovit paket integriranih rešitev za zmanjševanje stroškov, ki temelji na dolgoletnih izkušnjah na področju zemeljskega plina in upravljanja z energijo. Ta vključuje:
TCO2 ADVISING (svetovanje o varčevanju z gorivom),
TCO2 DRIVING (tečaji za varčno vožnjo),
• in ekskluzivno formulo JAMSTVA UPTIME.

PRVAK V CO2 NA VSAKI VOŽNJI

STRALIS NP poskrbi, da gresta gospodarnost in ekologija z roko v roki.
Zemeljski plin je najuspešnejše alternativno gorivo, odkar je dizel dobil boj proti bencinu. Ne gre za rešitev v razvoju, ampak je že tukaj: dobro preizkušena tehnologija, ki jo je IVECO uvedel leta 1996, katere zanesljivost dokazuje več deset tisoč avtobusov in tovornjakov IVECO na plinski pogon, ki vozijo na cestah po vsej Evropi.
STRALIS NP je prvi tovornjak na plinski pogon, ki združuje moč, velik doseg ter udobno vožnjo in vozno okolje v skladu z mednarodnimi prevozniškimi standardi, s čimer predstavlja dvojno priložnost za ekološko usmerjene poklicne prevoznike:
zmanjšuje izpuste onesnaževal, hrup in negativne zunanje učinke,
• z znižanjem izpustov CO2 pa prispeva k zmanjšanju ogljičnega odtisa prevoznega sektorja, saj so izpusti CO2 lahko nižji tudi do 95 % z uporabo stisnjenega ali utekočinjenega biometana.

Katalog

Pripravljen za dostavo

Ste seznanjeni z našo ponudbo in imate v mislih že specifično vozilo? Kliknite tu in preverite ali je na voljo za naročilo.

Najdi dobavitelja

Alt