TCO2 LIVE

Širok paket storitev

IVECO TCO2 LIVE je več kot le komercialni predlog, je obljuba: smo na strani naših kupcev v prizadevanju za izboljšanje skupnih stroškov lastništva (TCO).
IVECO je ustvaril najobsežnejši paket za zmanjšanje skupnih stroškov lastništva, ki prvič doslej ponuja popoln paket storitev svetovanja o porabi goriva.

JAMSTVO UPTIME

Kot jamstvo za zanesljivost izdelkov in odličnost servisne mreže IVECO ponuja popolnoma novo formulo JAMSTVA UPTIME.
Če STRALIS postane neuporaben zaradi tehničnih težav, bo ta zahvaljujoč JAMSTVU UPTIME popravljen v roku 24 ur od prevzema na postaji IVECO TRUCK STATION (čas, ki ga je določilo IVECO SREDIŠČE ZA POMOČ STRANKAM).
Če to ni mogoče, bo IVECO kupcu zagotovil:
• nadomestni tovornjak (če je na voljo),
• ali dnevno nadomestilo za vsakih 24 ur neoperativnosti zaradi popravila v delavnici (do 4 dni).
JAMSTVO UPTIME je vključeno kot standardno kritje ob nabavi STRALISA NP in je del pogodb ELEMENTS 3XL / 2XL (do 5 let).TCO2 ADVISING

IVECO je vsestranski „svetovalec o porabi goriva“ – redni partner pri iskanju učinkovitega in trajnostnega prevoza.
Naše izkušnje z najučinkovitejšimi tehnikami za varčevanje z gorivom temeljijo na večletnih operativnih podatkih, zbranih in obdelanih (v sodelovanju z našimi kupci) na različnih vožnjah in poteh.
Zdaj IVECO ponuja to edinstveno znanje v obliki storitve, ki jo na vsakem posameznem trgu izvajajo predane ekipe strokovnjakov za gorivo z nenehnim spremljanjem ključnih kazalnikov uspešnosti voznega parka, da bi lahko razvili prilagojene načrte za izboljšanje.
Eno leto storitve TCO2 ADVISING je vključeno ob nabavi NOVEGA STRALISA NP.

TCO2 DRIVING

Dobri vozniki lahko dosežejo prihranke goriva, ki so primerljivi z najboljšimi tehnološkimi napravami: zato IVECO nudi posebne programe usposabljanja voznikov, kjer lahko vozniki naših kupcev razvijejo takšne veščine.
Naučimo jih kako zmanjšati porabo goriva, povečati vzdržljivost vozila in čim bolj izboljšati varnost v cestnem prometu. Tečaji se lahko prilagodijo zahtevam kupca in lahko potekajo v njegovih prostorih ali pa v prostorih podjetja IVECO.
Obravnavane teme vključujejo:
• poznavanje vozila, njegovih lastnosti in funkcij
• ter vozniške izkušnje s strokovnim mentorjem.

Katalog

Pripravljen za dostavo

Ste seznanjeni z našo ponudbo in imate v mislih že specifično vozilo? Kliknite tu in preverite ali je na voljo za naročilo.

Najdi dobavitelja

Alt