​​​​​​IVECO Daily Euro 6, najboljši partner za vaš izkupiček

IVECO Daily Euro 6 kabina s šasijo, profesionalni partner perfekten za vaš posel

Z IVECO Daily Euro 6 šasijo s kabino, lahko računate na učinkovito opravljeno nalogo, z nizkimi stroški vzdrževanja (celotnim stroškom lastništva). Ker je IVECO Daily Euro 6 najboljši partner za vaš posel, se lahko vedno zanesete na profesionalno mrežo servisov, kadarkoli in kjerkoli to potrebujete.

DO 8% PRIHRANJENEGA GORIVA
Novi Daily Euro 6 izboljša prihranek goriva. Novi inteligentni EcoSwitch PRO sistem se vključi brez posredovanja voznika, samodejno prepozna, ali je vozilo natovorjeno, in tako zmanjša porabo goriva in emisije vozila. Poleg tega The Driving Style Evaluation (DSE) sistem deluje kot inštruktor vožnje, ter nudi takojšnje predloge vašemu vozniku, kako optimalizirati način vožnje, temu pa sledi varčnost porabe goriva. Izkušnje so pokazale, da sleditev predlogom DSE sistema, lahko prihrani 15% goriva.


DO 12% ZMANJŠANJE STROŠKOV VZDRŽEVANJA IN POPRAVIL
IVECO Daily Euro 6 ima daljše intervale vzdrževanja in nudi 20% več časa med servisi, zahvaljujoč dalj trajajočim komponentam.

Katalog

Pripravljen za dostavo

Ste seznanjeni z našo ponudbo in imate v mislih že specifično vozilo? Kliknite tu in preverite ali je na voljo za naročilo.

Najdi dobavitelja

Alt