​​​​​​​​IVECO DAILY EURO 6, POVEZLJIVOST V VOZILU

Enostavna in učinkovita povezava za vaš posel

IVECO Daily Euro 6 predstavlja nov način povezljivosti: potrebujete le vaš pametni telefon ali tablico, brez druge dodatne opreme. Ko boste naložili DAILY BUSINESS UP aplikacijo na vašo napravo, bo vaša naprava samodejno vzpostavila Bluetooth povezavo z vozilom preko DAB radia: zdaj je naprava popolnoma vključena in v neposredni povezavi z vašim IVECO Daily vozilom in njegovim motorjem.
Sedaj ste pripravljeni: z DAILY BUSINESS UP na vaši napravi le poženite motor, prižgite radio in povezani ste. Uživate lahko v prednostih dveh možnosti, ki ju imate na izbiro, vozniški ali poslovni asistent.

VOZNIŠKI ASISTENT
DAILY BUSINESS UP lahko služi kot voznikov inštruktor pri ocenjevanju načina vožnje (Driving Style Evaluation system), kot navigator s Sygic 3D profesionalnim navigacijskim sistemom, ter vam pomaga izboljšati učinkovitost in dnevno delo, hkrati pa zagotavlja trajanje vrhunskega stanja vašega vozila.

POSLOVNI ASISTENT
DAILY BUSINESS UP vam lahko pomaga načrtovati urnik dela in sporočati nove podatke vozniku v najkrajšem možnem času. Načrtujete lahko voznikovo pot in naloge, da optimalizirate uporabo vozila, in med vožnjo učinkovito upravljate z vozilom v korist vašim poslom.

Katalog

Pripravljen za dostavo

Ste seznanjeni z našo ponudbo in imate v mislih že specifično vozilo? Kliknite tu in preverite ali je na voljo za naročilo.

Najdi dobavitelja

Alt