​​​​​IVECO DAILY EURO 6, NAJBOLJŠI POSLOVNI PARTNER ZA VAŠO PRODUKTIVNOST

IVECO Daily Euro 6 je furgon, ki vam bo pomagal do najboljšega končnega rezultata

Novi IVECO Daily Euro 6 izboljša vaše prihranke goriva z varčnostjo goriva do 8%*. Spremenljiva geometrična turbina, dostopna pri modelih od 136 hp do 180 hp, zagotavlja učinkovitejšo uporabo motorja. EcoSwitch rešitev se je razvila: novi EcoSwitch PRO inteligentni sistem ugotovi kdaj je potrebno zmanjšanje navora, brez posredovanja voznika, ter zmanjša porabo goriva brez ogrožanja produktivnosti. Ekskluzivni IVECO Driving Style Evaluation sistem vam pomaga izboljšati način vožnje, kot bi inštruktor vožnje sedel zraven vas, rezultat tega pa je vidna dodatna zmanjšana vrednost goriva.

Novi IVECO Daily Euro 6 zmanjša striške vzdrževanja do 12%**: intervali vzdrževanja so se razširili do 50,000 km, z dalj trajajočimi sestavnimi deli in potrošnim materialom in 20% več časa med servisiranji. Optimiziran zavorni sistem z novimi, močnejšimi zavornimi ploščicami je bolj učinkovit in trajen kot kdajkoli prej.

Poleg tega se lahko zanesete tudi na profesionalno in specializirano mrežo servisov, ki bo poskrbela za vaše vozilo, kjerkoli in kadarkoli.

* V primerjavi z ekvivalentom Euro 5b+ modeli in glede na New European Driving Cycle (NEDC)
** V primerjavi z ekvivalentom Euro 5b+ modeli

Katalog

Pripravljen za dostavo

Ste seznanjeni z našo ponudbo in imate v mislih že specifično vozilo? Kliknite tu in preverite ali je na voljo za naročilo.

Najdi dobavitelja

Alt