IVECO STORITVE ZA STRANKE

Končni cilj gospodarskega vozila je biti vedno na cesti in v gibanju. To je cilj, ki si ga delimo in ki je vodilo politike naših storitev.
Vse storitve IVECO (od financiranja do vzdrževanja, od pomoči do popravil) so ustvarjene za povečanje operativnosti in izboljšanje donosnosti podjetja.

IVECO CAPITAL logo - New truck STRALIS XP

IVECO CAPITAL
IVECO CAPITAL je blagovna znamka finančnih storitev podjetja IVECO, ki ponuja celovito paleto storitev financiranja, lizinga in najema gospodarskih vozil. V paket je mogoče vključiti tudi podaljšano garancijo, storitve popravila in vzdrževanja ter različne vrste zavarovanj.*
Vse finančne storitve so ustvarjene po meri potreb kupca in so na voljo za nova, rabljena in predelana vozila.
IVECO CAPITAL kupcem ponuja strokovne svetovalne storitve, da lahko izberejo finančni produkt, ki najbolje ustreza finančnim in davčnim zahtevam njihovega podjetja. Za več informacij se obrnite na najbližjega trgovca IVECO.
* Odvisno od odobritve posojila. Ponudbe in produkti se lahko razlikujejo glede na državo, odvisno od lokalnih davčnih in računovodskih predpisov.

IVECO ASSISTANCE NON-STOP logo - New truck STRALIS XP

IVECO ASSISTANCE NON-STOP
IVECO ASSISTANCE NON-STOP je le telefonski klic stran – na voljo je 24 ur na dan, 7 dni v tednu – za pomoč strankam kadarkoli in kjerkoli.

 

IVECO NON-STOP logo - New truck STRALIS XP

IVECO NON-STOP
IVECO NON-STOP je nova aplikacija za pametne telefone za priklic pomoči na cesti. Stranka mora le vtipkati identifikacijsko številko vozila in številko registrske tablice. Nato lahko s preprostim pritiskom gumba zaprosi za pomoč (sporočilu je mogoče priložiti tudi fotografijo za lažjo diagnostiko).
IVECO SREDIŠČE ZA POMOČ STRANKAM v trenutku pridobi koordinate GPS, najde vozilo in aktivira najbližjo delavnico (ali najprimernejšo v skladu z zahtevami).
Središče nadzoruje vse operacije korak po koraku: Stranke nenehno prejemajo najnovejše novice o stanju vozila in zaključku popravila.

IVECO GENUINE PARTS logo - New truck STRALIS XP


IVECO GENUINE PARTS

Originalni nadomestni deli IVECO GENUINE PARTS so najboljše zagotovilo za ohranjanje vrednosti NOVEGA STRALISA skozi čas, saj preprečujejo nenačrtovano neoperativnost vozila in zagotavljajo varnost za ljudi in blago. IVECO ponuja najširšo paleto novih in obnovljenih komponent, kompletov za servisiranje in telematskih rešitev, primernih za celotno življenjsko dobo NOVEGA STRALISA.
IVECO upravlja mrežo 8 najsodobnejših skladišč z nadomestnimi deli po vsej Evropi, s čimer pokriva območje več kot 330.000 kvadratnih metrov, vodi zajetno ponudbo nadomestnih delov, ki obsega več kot 350.000 številk, in zagotavlja dostavo 24 ur na dan vse dni v tednu.

IVECO FAN SHOP logo - New truck STRALIS XP


TRGOVINA Z REKLAMNIMI IZDELKI IVECO

TRGOVINE Z REKLAMNIMI IZDELKI IVECO imajo svoj razstavni prostor pri vseh pooblaščenih trgovcih IVECO in ponujajo oblačila za delo in prosti čas, torbe, darila, pisarniški material in različne pripomočke.
Oglejte si katalog na www.ivecostore.com.

Katalog

Pripravljen za dostavo

Ste seznanjeni z našo ponudbo in imate v mislih že specifično vozilo? Kliknite tu in preverite ali je na voljo za naročilo.

Najdi dobavitelja

Alt