NAJBOLJŠA MOČ V SVOJEM RAZREDU

Novi motor na zemeljski plin Cursor 9

Cilj, ki smo si ga zadali z STRALISOM NP, je ustvariti nekaj povsem novega: tovornjak na plin, ki je primeren za dolge razdalje. S tem namenom smo razvili najzmogljivejši pogon na zemeljski plin doslej za uporabo v komercialnem prevozu.

Novi motor CURSOR 9 Euro 6 z 8,7-litrsko delovno prostornino, izboljšanim procesom zgorevanja in optimizirano težo nudi najboljši izkoristek goriva pri vožnjah na dolge razdalje. Njegovi vbrizgalniki plina nove generacije, vod za gorivo in bati so bili zasnovani za zagotavljanje največje izhodne moči in navora.
Popolnoma nov vzdolžni tristezni katalizator prispeva k spoštovanju najstrožjih omejitev izpustov, obenem pa zagotavlja nizko raven hrupa in pušča dovolj prostora za povečanje prostornine rezervoarja za gorivo.

UČINKOVITOST, PRIMERLJIVA Z DIZELSKIM
MOTORJEM

Motor CURSOR 9 je prvi tovrstni motor, ki zagotavlja enako ali večjo izhodno moč in navor v primerjavi z dizelskim motorjem enake velikosti. Motor CURSOR 9 podira vse rekorde v svoji kategoriji z:
18 % večjo močjo v primerjavi z neposrednimi konkurenti,
• najboljšo gostoto moči v svojem razredu,
• najboljšim razmerjem med težo in močjo v svojem razredu.

Zaradi nove funkcije „tihega načina delovanja z 72 dB(A)“ je ta motor kot nalašč za prevoze v mestnih središčih in nočne dostave. Intervali menjave olja so podaljšani na 75.000 km, da bi bili stroški vzdrževanja čim nižji pa smo tudi predelali nekatere posebne komponente plinskega sistema. 

NIZKI IZPUSTI CO2 IN IZREDNO NIZKI IZPUSTI ONESNAŽEVAL ZRAKA

Centrifugalni filter za odzračevanje motorja zagotavlja dolgotrajno in učinkovito ločevanje olja, s čimer zagotavlja izredno nizke izpuste trdnih delcev in ne potrebuje izpušnega filtra trdnih delcev. 

Katalog

Pripravljen za dostavo

Ste seznanjeni z našo ponudbo in imate v mislih že specifično vozilo? Kliknite tu in preverite ali je na voljo za naročilo.

Najdi dobavitelja

Alt