​Učinkovit: potencirana motorna zavora in sistem Ecas

CEB: Motorna zavora z dvojnim učinkom

CEB – Combined Engine Brake je potencirana motorna zavora, ki združuje dva učinka: dekompresijo in zavorni navor. Preko dušilne lopute na izpušni cevi, ustvari podtlak izpušnih plinov in s tem upočasni  vrtenje motorja in poveča zavorno moč.
Waste-gate: več navora, manjša poraba , večja zanesljivost 
Dizajn turbine, ki je bila nalašč izdelana z vgrajenim ventilom waste-gate, omogoča nizek tlak napajanja že pri nizkih obratih, in s tem optimizira navor in porabo
Pri dosegu maksimalnega tlaka napajanja (ki ustreza številu obratov) je vseeno potrebna mehanska zaščita motorja in turbine. To nalogo opravlja sistem waste-gate, ki omogoča  konstanten in omejen tlak na turbini ter s tem postopno izhajanje plinov neposredno proti izpušni cevi.

Turbina z variabilno tehnologijo: več moči brez turbo-lag

Sistem prenapajanja odločno pripomore  k delovanju motorjev – zagotavlja zagon pri pospeševanju , več elastičnost in moči. Izboljša tudi udobje vožnje, saj odstrani  “turbo-lag": motor se takoj odzove na delovanje pedala plina.
Turbina z variabino geometrijo, preko elektronskega nadzora, prilagodi značilnosti turbokompresorja na obrate motorja: zaradi sistema koaksialnega delovanja ventilatorja, se turbokompresor prilagodi prostornini iztisnjenega plina na vhodu, kar omogoča optimalen nadzor tlaka prenapajanja.

ECAS: Electronically-Controlled Air Suspension

Kratica ECAS pomeni Electronically-Controlled Air Suspension. To je zračno-elektronski sistem, ki zagotavlja udobje pri vožnji in konstantnost vožnje glede na hitrost, tovor in podlago. Deluje na zavorni tlak, ki se porazdeli glede na tovor, ki pritiska na preme.

Katalog

Pripravljen za dostavo

Ste seznanjeni z našo ponudbo in imate v mislih že specifično vozilo? Kliknite tu in preverite ali je na voljo za naročilo.