STRALIS XP

Prvak v TCO2 na dolge razdalje

STRALIS XP je zasnovan, da prevozi več kilometrov z manj goriva.
Razvit z namenom, da ponudi največjo raven gospodarnosti in učinkovitosti pri vožnjah na dolge razdalje, izboljšuje porabo goriva in zmanjšuje skupne stroške lastništva (TCO) s pomočjo napredne tehnologije in popolnoma novega pristopa.
Z STRALISOM XP smo ustvarili popolno vozilo za dolge razdalje: resničnega „gospodarja z gorivom“, sposobnega obvladovati vse spremenljivke, ki vplivajo na porabo, s pomočjo edinstvenega nabora storitev, ki jih je IVECO zasnoval za zmanjšanje izpustov CO2 in TCO.
Ponuja najboljšo povezavo med izdelkom in storitvami na trgu, ki pokriva dve tretjini skupnih stroškov lastništva in zagotavlja najcelovitejšo rešitev prevoza, ki je danes na voljo v industriji tovornih vozil.
Na STRALISU XP so vse funkcije za varčevanje z gorivom vključene kot standardna oprema:
SMART EGR, sistem za izboljšanje učinkovitosti zgorevanja, ki je visoko učinkovit predvsem pri vožnjah na dolge razdalje,
PAMETNI PRIPOMOČKI,
• zmanjšanje trenja v motorju,
IVECO HI-CRUISE, sistem, ki vključuje funkcije za pomoč pri vožnji, kot so Eco-roll, prediktivno prestavljanje in prediktivni tempomat,
ECOSWITCH, omejevalnik hitrosti in navora,
• optimizirano razmerje zadnje preme,
• varčne pnevmatike z nizkim kotalnim uporom,
• ekskluzivno JAMSTVO UPTIME
• in IVECOVE STORITVE SVETOVANJA O PORABI GORIVA, ki vključujejo TCO2 SMART REPORT in TCO2 ADVISING.
Ob upoštevanju vseh dejavnikov (goriva, vzdrževanja, vrednosti in operativnosti) STRALIS XP zmanjšuje skupne stroške lastništva pri vožnjah na dolge razdalje za 5,6 %.

 

Katalog

Pripravljen za dostavo

Ste seznanjeni z našo ponudbo in imate v mislih že specifično vozilo? Kliknite tu in preverite ali je na voljo za naročilo.

Najdi dobavitelja

Alt