STRALIS

STRALIS

STRALIS dviguje letvico produktivnosti in donosnosti s popolnim paketom, ki vključuje najsodobnejše funkcije, tehnologije in storitve, prilagojene po meri vsake prevozne dejavnosti. Dva modela nove linije ponujata zmogljivost, visoko izkoristek in nizke izpuste pri vsaki vožnji:
STRALIS za regionalne in mestne vožnje ter lažje gradbene naloge
• in STRALIS XP za vožnje na dolge razdalje.

STRALIS je doživel popolno prenovo pogonskega sklopa, od motorja do pnevmatik; ima novo električno in elektronsko arhitekturo, nov menjalnik, ki je najboljši v svojem razredu, novo zadnjo premo in vzmetenje ter uvaja najnovejšo generacijo napovednih funkcij s sistemom GPS in posebne funkcije za izboljšanje porabe goriva in trajnosti.

Vse nove funkcije in izboljšave so osredotočene na povečanje produktivnosti in donosnosti resnične prevozne dejavnosti in so bile razvite v sodelovanju z našimi kupci.

Svoje tovornjake smo spremljali v resničnih pogojih uporabe, pri čemer smo analizirali različne vrste voženj (na dolge razdalje, regionalne in mestne) in njihovo število prevoženih kilometrov, komercialno hitrost, obremenitev in profil poti.

Na podlagi te obsežne zbirke podatkov smo za svoje kupce razvili popoln nabor integriranih rešitev za izboljšanje učinkovitosti, ki vključujejo program „TCO2 live“ in njegove ekskluzivne storitve:
TCO2 SMART REPORT – tedensko poročanje o slogu vožnje in porabi goriva,
• TCO2 ADVISING – svetovanje o varčevanju z gorivom,
• TCO2 DRIVING – tečaji za varčno vožnjo,
• in ekskluzivno formulo JAMSTVA UPTIME.

NA DOLGE RAZDALJE

STRALIS XP je zasnovan za vožnje na dolge razdalje in vključuje rešitve za zmanjšanje porabe goriva, kot so SMART EGR, optimizirano razmerje zadnje preme, varčne pnevmatike in nove storitve svetovanja o porabi goriva.
Vključuje tudi prediktivni sistem na podlagi GPS – IVECO HI-CRUISE –, ki z vključevanjem voznih parametrov v najsodobnejšo tehnologijo GPS-kartiranja upravlja hitrost vožnje, prestavljanje in funkcijo Eco-roll.

V MESTU

STRALIS ima pravo rešitev za vse komunalne in lahke gradbene naloge ter mestne dostave zahvaljujoč možnosti izbire med kratko in srednje dolgo kabino HI-STREET ali HI-ROAD ter široki paleti motorjev z nizkimi izpusti in visokim navorom pri različnih motornih močeh.

PREVOZ NEVARNIH SNOVI

STRALIS je popolnoma prilagojen vsaki vožnji zaradi svojih tehničnih rešitev in nižje mase ter skladnosti z najstrožjimi zahtevami sporazuma ADR.
Poleg tega naš sistem HI-SCR nudi še odločilno prednost: zaradi odsotnosti aktivne regeneracije in nižje temperature izpušnih plinov predstavlja najprimernejšo rešitev za omejena območja, kot so letališča, ladje, predori, rafinerije in terminali za nakladanje goriva.

NA REGIONALNIH CESTAH

STRALIS ponuja odlično zmogljivost varčevanja z gorivom tudi na srednje dolgih regionalnih vožnjah zahvaljujoč celovitemu paketu funkcij za učinkovito porabo goriva, ki so popolnoma prilagojene konfiguraciji vozila in značilnostim vožnje.
Prediktivni sistem IVECO HI-CRUISE, ki deluje na podlagi GPS, je del standardne opreme STRALISA XP in ga je mogoče naročiti kot dodatno opremo pri STRALISU.

Katalog

Pripravljen za dostavo

Ste seznanjeni z našo ponudbo in imate v mislih že specifično vozilo? Kliknite tu in preverite ali je na voljo za naročilo.

Najdi dobavitelja

Alt