STRALIS NP​
PURE ​POWER

STRALIS NP

Za vaš posel, za naš planet

ZA VAŠ POSEL

Prava alternativa tradicionalnim gorivom mora biti vsaj tako dobra, kot je dizelsko gorivo v smislu zmogljivosti, nosilnosti in vsestranskosti. Za končni uspeh pa je treba zagotoviti še enake ali nižje skupne stroške lastništva. Mi imamo takšno alternativo.

STRALIS NP je prvo vozilo na zemeljski plin, ki je zasnovano za vožnje na dolge razdalje. Opremljen je z motorjem s 46​0 KM, njegova nosilnost je enaka primerljivemu dizelskemu tovornjaku, z dosegom do 1.500 km pa lahko prepotuje razdaljo od Madrida do Frankfurta brez polnjenja goriva.

STRALIS NP pomeni posel. Pri vožnjah na dolge razdalje (odvisno od cene goriva) je možnost lahko dobičkonosna pri prevoženih 120.000 km/leto in prinaša pomembne dodatne prihranke po tej razdalji. STRALIS NP pomeni, da vam ni treba skrbeti zaradi prihodnjih strožjih predpisov, ki bodo omejili dostop dizelskim vozilom v mestna središča in vožnjo po nekaterih alpskih koridorjih.

STRALIS NP pomeni priložnost, saj je povpraševanje po čistih vozilih v Evropi v porastu – od velikih trgovcev na drobno do energetskega sektorja, od avtomobilske industrije do proizvodnje hrane in pijače.

ZA NAŠ PLANET

Toplogredni plini in onesnaževanje sta težavi, ki ju ni mogoče prezreti, ali pa se z njima soočiti s starimi rešitvami. Da bi tovorni promet lahko postal bolj trajnosten, so potrebne nove paradigme.
Na temeljih 25 let nenehnih izboljšav vozila IVECO NATURAL POWER povečujejo okoljske prednosti zemeljskega plina.

Zemeljski plin je najbolj ekološko prijazno gorivo za motorje z notranjim izgorevanjem, ki lahko prinaša pomembne okoljske prednosti:
• zboljšuje lokalno kakovost zraka, saj odpravlja skoraj vsa onesnaževala zraka (–99 % PM, –90 % NMHC v primerjavi z omejitvami EURO 6),
• zmanjšuje globalno segrevanje z občutnim zmanjšanjem izpustov CO2 (okoli –15 % v primerjavi z enakovrednim dizelskim motorjem, do –95 % z biometanom),
• in lahko bistveno zmanjša hrup v mestnih središčih in pri nočnih dostavah.

To so razlogi, zakaj evropske oblasti podpirajo hiter razvoj distribucijskega omrežja zemeljskega plina do leta 2025, kjer največja razdalja med polnilnimi postajami ne bo presegala 150 kilometrov za stisnjen zemeljski plin (CNG) in 400 kilometrov za utekočinjen zemeljski plin (LNG).
Plin je pripravljen na preboj. Ste vi pripravljeni na plin?

 

Katalog

Pripravljen za dostavo

Ste seznanjeni z našo ponudbo in imate v mislih že specifično vozilo? Kliknite tu in preverite ali je na voljo za naročilo.

Najdi dobavitelja

Alt