IVECO S-WAY
DRIVE THE NEW WAY

VAŠ DRUGI DOM

S povsem novo kabino, izjemno učinkovitostjo porabe goriva, napredno tehnologijo in povezljivostjo je IVECO S-WAY tovornjak popolna transportna rešitev, ki voznikom zagotavlja odlične delovne pogoje v kabini in ponuja zmagovalno rešitev lastnikom za njihovo konkurenčnost in skupne stroške lastništva.

To je tovornjak sanj vsakega voznika: nova kabina je zasnovana glede na njihove potrebe, prostorna je, bogata z udobjem in naprednimi tehnologijami. Resnično vaaš drugi dom. IVECO S-WAY je 100% povezan tovornjak, ki odpira novo obdobje v upravljanju voznega parka in bivanju v kabini. Njegova napredna povezljivost ohranja voznike vedno v stiku z upravljavcem voznega parka in z IVECO strokovnjaki za podporo ter trgovsko mrežo, tako da nikoli niste sami na poti.

IVECO S-WAY. DRIVE THE NEW WAY


IVECO S-WAY

NOVA RAVEN AERODINAMIČNE
UČINKOVITOSTI & STILA

@Titolo

Popolnoma nova kabina, ki aerodinamične zmogljivosti postavlja na novo raven, kar še dodatno zmanjša  porabo goriva za do 4%.

Popolnoma problikovan od temeljev, da bi strankam prinesel številne koristi - od manjše porabe goriva in nižjih skupnih stroškov lastništva (TCO) do večje varnosti voznikov. Vsaka podrobnost zunanjosti kabine je bila skrbno preučena, da se zmanjša zračni upor.

  • Nova streha je popolnoma integrirana v prednji del vozila
  • Sprednja rešetka z vogali velikega premera in stranskimi usmerjevalniki
  • Novi večdelni odbijač z vgrajenimi usmerjevalniki
  • Optimiziran aerodinamični komplet in stranska zavese z gumijastimi podaljški
  • PolnI  led žarometi
  • Nova zasnova vrat, ki segajo do druge stopnice
  • Integrirana parkirna klima

IVECO S-WAY je bil razvit z močnim poudarkom na vozniku, nova kabina pa je bila preoblikovana in ojačana, za  zagotavljanje visoke ravni pasivne varnosti.

Nova oblika zagotavlja tudi veliko boljšo preglednost za voznika z enodelnimi stranskimi okni in vzvratnimi ogledali.

VRHUNSKI DELOVNI
IN BIVANJSKI POGOJI

@Titolo

Kabina vozila IVECO S-WAY je bila popolnoma preoblikovana s fousom na na voznika, za zagotavlja prvovrstne bivanjske, vozne in delovne pogoje.

Nova postavitev ustvarja prostorno okolje za voznika z obširnim, dobro organiziranim prostorom za shranjevanje, izjemno ergonomijo in udobnim in funkcionalnim prostorom za spanje.

Nastavljiv sedež omogoča vozniku, da ga postavi na popolno višino in razdaljo od večfunkcijskega volana, oblikovanega z ravnim podstavkom, ki zagotavlja ves potreben prostor za noge.

Ergonomska postavitev krmilnih elementov zagotavlja, da so vse ključne funkcije na dosegu roke.

Armaturna plošča in centralna konzola sta preoblikovana tako , da izboljšata udobje in učinkovitost. Novi gumb Start / Stop in reža za elektronski ključ z vgrajenim daljinskim upravljalnikom sta priročno nameščena v DNR območju armaturne plošče.

Novi infotainment sistem s prepoznavanjem glasu, radijskim sprejemnikom DAB in navigacijskimi zemljevidi omogoča vozniku, da svoje digitalno življenje vklopi z zrcaljenjem telefona z uporabo programa Apple Car Play.

Prostorni oddelki so udobno nameščeni po vsej kabini in zagotavljajo vse, kar voznik potrebuje. Nočni prostor je preoblikovan tako, da je vozniku čim bolj udobno. Združuje funkcionalnost in udobje z novo simetrično postavitvijo in dobro nameščenim pomnilnikom, USB priključki in krmilniki. Preoblikovana streha zagotavlja udobno višino stojišča 2.15 metra v središču kabine.

Klimatska naprava in vgrajena parkirna klima naprava ter ogrevalni sistemi zagotavljajo popolno bivanjsko in delovno okolje ves čas.

NOV SVET
POVEZLJIVOSTI

@Titolo

IVECO S-WAY uvaja nov svet povezljivosti, ki je namenjen podpori logističnih operaterjev in upravljavcev voznega parka z optimizacijo servisnega časa vozila, porabo goriva in skupnimi stroški lastništva (TCO), kot tudi pomoč vozniku za učinkovitejše delo brez napora, kar še dodatno izboljša njihovo delovanje. bivanjske izkušnje v vozilu in izkušnje pri vožnji.

Povezljivost IVECO S-WAY omogoča vozilu neposredno komunikacijo z nadzornim centrom IVECO, ki zagotavlja podatke v realnem času, za povečanje izkoriščenosti in produktivnosti vozila. IVECO S-WAY's povezljivost je bila razvita z mislijo na voznika, z namenom povečanja varnosti v voćnji in dela z manj napora.

Nova aplikacija IVECO EASY je zasnovana tako, da olajša življenje voznika, z nadzorom nad funkcijami za upravljanje kabine in vozila na svoji mobilni napravi. Poleg tega lahko uporabljajo aplikacijo za aktiviranje storitve Assistance No-Stop, dostop do oddaljenih diagnostičnih podatkov in ogled orodja za ocenjevnaje stila vožnje.

ZMOGLJIVOSTI MOTORJA
IN TRAJNOSTNOST

@Titolo

IVECO S-WAY ponuja širok nabor  Euro VI / d dizelskih motorjev in motoRjev na  zemeljski plin, ki ustrezajo vsem zahtevam.

Dizelski motorji s tremi prostorninami in močmi v razponu od 330 do 570 in motorji na zemeljski plin z dvema prostorninama in močmi od 340 do 460 KM zagotavljajo vodilno moč v razredu.


NAPRAV ZA VARČEVANJE Z GORIVOM

  • Pametni EGR poveča učinkovitost zgorevanja z optimizacijo vbrizgavanja in zmanjšanjem porabe
  • Pametne pomožne naprave preprečujejo izgubo energije, kadar njihovo delovanje ni potrebno.
  • Funkcija Anti-idling preprečuje dolga obdobja prostega teka in samodejno izklopi motor.

Sistem za predvidevanje vožnje IVECO HI-CRUISE GPS združuje funkcije pomoči, kot so eco-roll, prestavljanje s predvidevanjem,  tempomat s predvidevanjem z najsodobnejšo tehnologijo GPS kartiranja.

 

NA NARAVEN NAČIN

IVECO S-WAY NP izkorišča prednosti okolju prijaznega goriva za izboljšanje kakovost zraka, ublažitev podnebnih sprememb in prispevanje k tišjemu okolju s samo 71 dB (A) Piek Quiet Truck kadar deluje v tihem načinu - idealen za nočne dostave.

IVECO S-WAY NP je prvi tovornjak na zemeljski  plin na trgu, ki je posebej zasnovan za mednarodne prevoze na dolge razdalje z izjemno avtonomijo do 1600 km.