DAILY EURO 6 ŠASIJA S KABINO
Vozilo s šasijo in kabino za prometno industrijo​

DAILY EURO 6 ŠASIJA S KABINO

Kabina New Daily Euro 6 je bolj udobna in tišja kot kdajkoli prej in z menjalnikom HI-MATIC lahko odkrijete pomen absolutnega užitka pri vožnji. Posezite na novo raven povezljivosti: Daily v celoti združuje vaše mobilne naprave in postane vaše podjetje in pomoč pri vožnji.

DAILY EURO 6 <span style="color: #69AAD0;">ŠASIJA S KABINO</span>

​DAILY EURO 6 ŠASIJA S KABINO V 3 SLIKAH​


od 3.3 to
7.2 ton

MDM

od 3,000 do
5,100 mm

medosne razdalje​

od 116 do
205 KM

​​​​​

​​​​​​​​​IZBERITE PRAVEGA DAILY-JA​ ZA VAS

in zahtevajte ponudbo​
configurator-box
IZKLESAN. <span style="color: #69AAD0;">NIHČE NE PRIDE NITI BLIZU</span>

IZKLESAN. NIHČE NE PRIDE NITI BLIZU

Z NDM, ki se giblje do 7,2 tone, je to edino lahko gospodarsko vozilo s tovornjaško trdnim podvozjem iz jekla visoke trdnosti, debeline do 5 mm, kar omogoča večje nosilnosti in je mogoče optimirati nosilnost v celotnem območju.VEDNO POVEZANI

Daily Euro 6 z Daily Business UP vas poveže z vašim pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom, z namenom, da izboljša vaš stil vožnje in vam pomaga zmanjšati porabo goriva do 15%.

VEDNO <span style="color: #69AAD0;">POVEZANI</span>
PRIPRAVLJEN NA VSE

PRIPRAVLJEN NA VSE

2 motorja, 6 moči

Izberite pravi motor za vaše poslovanje: Novi Daily Euro 6 vas lahko odpelje kamor s želite. F1C motor 3,0 litra zagotavlja visoko zmogljivost v vseh situacijah, od 136 do 205 KM in pri največjem navoru 470 Nm.

Vrhunska zmogljivost z 2,3-litrskimi motorji F1A, od 116 do 156 KM.

IZBOR OPCIJ IN PAKETOV


Prilagodite svojega Daily-ja z najprimernejšo dodatno opremo za vaše podjetje. Na voljo vam je več kot 40 postavk, ki vam pomagajo ustvariti popolno vozilo za vaše potrebe.