NOVI DAILY SPREMENI
POGLED NA POSLOVANJE
Na voljo tudi
DAILY ŠASIJA S KABINO

IZBERITE STORITVE, KI SO POTREBNE ZA VAŠE POSLOVANJE

Daily ponuja široko paleto storitev, ki jih je mogoče prilagoditi vašim zahtevam, da vaše vozilo ostane v vrhunski formi in vaše podjetje z zdravim poslovanjem.

IVECO Storitve

Daily uvaja povsem novo raven prilagajanja prek povezljivosti. Podatki o vozilu v realnem času nam omogočajo, da vam ponujamo vzdrževanje po meri , ki temeljijo na resnični uporabi vašega Dailyja - popolno partner za vaše podjetje. Naša paleta "Elements" ponuja tudi izjemno prilagodljivost, ki vam omogoča da izberete kombinacijo storitev načrtovanega vzdrževanja in podaljšane garancije za vaše podjetje in svoj paket dodatno obogatite z dodatnimi "Elements" pokritji.

IVECO STORITVE
Naša paleta "Elements" ponuja tudi izjemno prilagodljivost, ki vam omogoča da izberete kombinacijo storitev načrtovanega vzdrževanja in podaljšane garancije za vaše podjetje in svoj paket dodatno obogatite z dodatnimi "Elements" pokritji.
MAINTENANCE
 • Vzdrževanje
 • Mazanje
 • Menjava olja in tekočine v skladu s priročnikom za vzdrževanje in popravilo
DRIVELINE
 • Motor
 • Vbrizgavanje goriva
 • Menjalnik
 • Popravila pogonske gredi in osi
EXTRA DRIVELINE
 • Komponente, ki niso pokrite v pogonskem sklopu npr Električni sistem
WEAR
 • Sklopka
 • Zavorne obloge
 • Zavorni koluti
 • Zavorni bobni
 • Zavorne obloge za bobnaste zavore

IVECO STORITVE

Izberite storitve, ki so potrebne za vaše poslovanje
Iveco Services Capital

IVECO CAPITAL je blagovna znamka finančnih storitev IVECO in ponuja popolno ponudbo financiranja, zakupa, najema in pomožnih storitev za gospodarska vozila - razširjena garancija, vzdrževanje in popravila ter različne vrste zavarovanj, ki se lahko vključijo v paket. Vsi finančni paketi so lahko prilagojeni potrebam kupcev in veljajo za vse vrste vozil - nove, rabljene ali predelane vrste vozil.

IVECO CAPITAL strankam nudi strokovno svetovanje za izbiro finančnega produkta, ki najbolje ustreza njihovim poslovnim finančnim in davčnim zahtevam. Za več informacij se obrnite na vašega prodajalca IVECO.

Iveco Services Capital

IVECO ASSISTANCE NON-STOP je samo telefonski klic oddaljen 24 ur na dan, 7 dni na teden, z namenom da vaš Daily in vaš posel ne moteno delujeta. IVECO NON-STOP je originalna aplikacija IVECO za pametne telefone, ki jo uporabite za komuniciranje z IVECO-m, če se vaše vozilo pokvari.

Samo vstavite podatke o vozilu (št. šasije in registrsko tablico) in s preprostim pritiskom na gumb lahko pošljete prošnjo za pomoč "IVECO customer Center". Takoj bomo poskrbeli za vašo zahtevo, aktivirali najbližjo delavnico in spremljali popravilo vozila. Preko aplikacije lahko prejemate obvestila o napredku pri nudenju pomoči vašemu vozilu.

IVECO GENUINE PARTS

Bo vašega Daily-ja ohranjal -stroškovno učinkovito- še dolga leta za zanesljivega partnerja vam na uslugo. Širok razpon sega od novih

in obnovljenih delov do servisnih kompletov in telematskih rešitev. IVECO

upravlja omrežje 7-ih skladišč in uporablja napredne tehnologije za zagotavljajnje 24-urne dostave po vsej Evropi.

IVECO <span style="color: #3466cd;">GENUINE PARTS</span>
IVECO <span style="color: #3466cd;">FAN SHOP</span>

IVECO FAN SHOP

Izbirate lahko med široko paleto IVECO oblačil za delo in prosti čas, pisalne potrebščine, dodatke in pripomočke, pri vašem prodajalcu ali v spletni trgovini IVECO, ki je na voljo na spletnem naslovu www.ivecofanshop.com.