NOVI MENJALNIK HI-TRONIX IN INTEGRIRAN POGONSKI SISTEM IVECO HI-CRUISE

Slog vožnje, ki koristi vsem: ustreza tako za voznikom kot lastniku voznega parka

NOVI MENJALNIK HI-TRONIX

Nova generacija 12-stopenjskega samodejnega menjalnika HI-TRONIX z elektronsko sklopko ponuja najnaprednejšo tehnologijo v svoji kategoriji:
• modularna zasnova, ki je preprosta za servisiranje,
99,7-odstotna učinkovitost,
• izjemna vzdržljivost,
• najboljši razpon prestav v svojem razredu (16,7),
• najboljše razmerje med navorom in težo v svojem razredu.

V primerjavi s prejšnjim modelom je menjalnik HI-TRONIX izboljšal vse kazalce učinkovitosti: skrajšal je čas prestavljanja za 10 %, zasnovan je za skoraj dvakrat več menjav prestav kot prejšnja generacija samodejnega menjalnika in je podaljšal intervale menjave olja v menjalniku na do 600.000 kilometrov (pri vožnjah na dolge razdalje).
Menjalnik HI-TRONIX ponuja še vrsto drugih funkcij, kot so način za manevriranje (plazenje) za vožnjo pri nizki hitrosti, kjer deluje kot prenos s pretvorbo navora, funkcija zibanja za obnovitev oprijema na gladkih površinah, 4 prestave za vzvratno vožnjo in nova ponudba odjemnih gonil.

INTEGRIRAN POGONSKI SISTEM IVECO HI-CRUISE

Skupaj z menjalnikom HI-TRONIX NOVI STRALIS uvaja tudi integriran pogonski sistem IVECO HI-CRUISE, ki vključuje sisteme na podlagi GPS, kot sta prediktivni tempomat in prediktivno prestavljanje, in dodatno izboljšuje funkcijo Eco-roll. Menjalnik in sistem GPS sta priključena na omrežje, s čimer omogočata predvidevanje vozne strategije, ki se popolnoma ujema s topografijo in prestavnim zaporedjem.
Novi sistem IVECO HI-CRUISE vključuje tudi parametre ECOSWITCH, kot sta nastavljena hitrost vožnje s tempomatom in omejevalnik navora: s tem omejuje porabo goriva, obenem pa omogoča razveljavitev v sili.

Sistem IVECO HI-CRUISE je v kombinaciji z ECOSWITCH učinkovit pomočnik, ki vozniku prinaša pomembne prednosti:
• hitrost in izbiro prestav upravlja algoritem „elektronsko obzorje“ ki sprejme napredne strategije za varčevanje z gorivom;
preprečevanje napačne uporabe, za kar skrbijo omejevalnik hitrosti, izklop prisilnega prestavljanja v nižjo prestavo in elektronsko krmiljena sinhronizacija prestavljanja;
• izjemno udobna vožnja.

Sistem IVECO HI-CRUISE je natančno umerjen glede na resnične zahteve vožnje, da bi lahko zadovoljil potrebe vseh kupcev:
vozniki cenijo sistem IVECO HI-CRUISE, ker deluje gladko, poenostavi njihovo delo in jim omogoča, da se lahko osredotočijo na varnost, ne pa na rutino vožnje;
upravitelji voznih parkov zelo cenijo sistem IVECO HI-CRUISE, ker jim zagotavlja občutne prihranke goriva (in povečuje dolgoročno zanesljivost), tudi pri manj usposobljenih voznikih.

Katalog

Pripravljen za dostavo

Ste seznanjeni z našo ponudbo in imate v mislih že specifično vozilo? Kliknite tu in preverite ali je na voljo za naročilo.

Najdi dobavitelja

Alt