ZGODOVINA NOVEGA DEILY-JA

BUSINESS INSTINCT ŽE OD 1978

Identiteta in DNK Daily-ja sta bila jasno zastavljena že od vsega začetka, leta 1978, ko so javnosti predstavili prvo različico. Robustna jeklena šasija, sad IVECO-vih dolgoletnih izkušenj na področju težkih tovornih vozil za prevoz blaga, v kombinaciji z učinkovitostjo in zanesljivostjo motorjev, je iz Daily-ja ustvarila pravo legendo. Danes, 36 let po nastanku prve generacije, je Novi Daily še vedno sinonim za odličnost, saj velja za vozilo, ki je bolj kot katerokoli drugo prispevalo k revoluciji tradicionalnih tržnih trendov. Postavilo je nove rekorde, uvajalo novosti in tako postalo merilo v sektorju lahkih gospodarskih vozil.

1978

Rojstvo prve generacije Daily-ja, prvega gospodarskega vozila s samostojnim prednjim vzmetenjem, robustno šasijo in pogonom na zadnja kolesa: popolno vozilo za zahteven tovor, ki nudi celostne rešitve za vse razpoložljive različice in konfiguracije za vsako namen.

1999

Razvijajoča se oblika, udobje in ergonomija: ta generacija novega Daily-ja ima moderno oblikovano kabino iz materialov vrhunske kakovosti, ki jih doslej še niso uporabili pri izdelavi komercialnih vozil. Serija zajema tudi nov dizelski motor s Common Rail tehnologijo, ki ga odlikujeta ekonomičnost in ekološkost in ga postavljata v svetovni vrh.  

Danes

V skladu s svojo dediščin DAILY zagotavlja neprekosljivo zmogljivost, neomejeno prilagodljivost, prirojeno robustnost in edinstveno vzdržljivost. Poleg tega NOVI DAILY EURO 6 uvaja nove funkcije, zaradi česar je prava izbira za nadaljnji razvoj poslovanja naših strank. S svojo široko paleto Euro 6 motorjev, najboljšimi skupnimi stroški lastništva v razredu, novim nivojem povezljivosti v kabini in izboljšanim delovnim udobjem, je odličen poslovni partner.
Na voljo z dizelskimi in motorji na stisnjeni zemeljski plin in tudi kot povsem električno vozilo, je NOVI DAILY EURO 6 doma tako v urbanih središčih kot tudi v mednarodnem transport.
Za zahtevnejše kupce nova generacija DAILY HI-MATIC EURO 6, z v tem razredu ekskluzivnim 8-stopenjskim samodejnim menjalnikom zagotavlja absoluten užitek v vožnji.

Katalog

Pripravljen za dostavo

Ste seznanjeni z našo ponudbo in imate v mislih že specifično vozilo? Kliknite tu in preverite ali je na voljo za naročilo.

Najdi dobavitelja

Alt