JAMSTVO UPTIME

IVECO ZAGOTAVLJA OPERATIVNOST VOZILA

Kot jamstvo za zanesljivost izdelkov in odličnost servisne mreže IVECO ponuja popolnoma novo formulo JAMSTVA UPTIME.
Če NOVI STRALIS postane neuporaben zaradi tehničnih težav, bo ta zahvaljujoč JAMSTVU UPTIME popravljen v roku 24 ur od prevzema na postaji IVECO TRUCK STATION (čas, ki ga je določilo IVECO SREDIŠČE ZA POMOČ STRANKAM).
Če to ni mogoče, bo IVECO kupcu zagotovil:
• nadomestni tovornjak (če je na voljo),
• ali dnevno nadomestilo za vsakih 24 ur neoperativnosti zaradi popravila v delavnici (*).
JAMSTVO UPTIME je vključeno kot standardno kritje ob nabavi NOVEGA STRALISA XP in je del pogodb ELEMENTS 3XL / 2XL (**).


IVECO TRUCK STATION: PARTNER PO VSEJ EVROPI

Med vožnjo NOVEGA STRALISA niste nikoli sami: računate lahko na postaje IVECO TRUCK STATION, ki so na vseh glavnih evropskih poteh.
Postaje TRUCK STATION izvajajo široko paleto vzdrževalnih del in asistenc – vključno s popravilom na hitrem pasu z originalnimi nadomestnimi deli IVECO, servisom priklopnika, servisom pnevmatik, servisom karoserije, dolivanjem sredstva AdBlue® in pranjem tovornjaka(***).
Dostop do najbližje servisne točke TRUCK STATION lahko rezervirate prek aplikacije, telematskega sistema ali telefona s pomočjo središča za pomoč strankam ASSISTANCE NON STOP 24/7.
Postaje TRUCK STATION izpolnjujejo stroga merila za sprejem in so se izkazale s svojimi prvovrstnimi storitvami, ki temeljijo na izkušnjah in predanosti kupcu: njihova naloga je zmanjšati neoperativnost vozila in izboljšati njegovo produktivnost z odpravljanjem težav na najboljši, najhitrejši in najstrokovnejši način.

(*) (*) do 4 dni (**) do 4 leta (***) Preverite storitve, ki so na voljo pri vaši najbližji točki TS

Katalog

Pripravljen za dostavo

Ste seznanjeni z našo ponudbo in imate v mislih že specifično vozilo? Kliknite tu in preverite ali je na voljo za naročilo.

Najdi dobavitelja

Alt