​​​​​IVECO DAILY EURO 6, SUPERIORNO UDOBJE ZA VAŠ POSEL

Doživite ultimativno učinkovitost v vaši mobilni pisarni

IVECO Daily Euro 6 združuje svoje poslanstvo za transport z udobjem in vozljivostjo. Kabina vam ponuja profesionalno delovno okolje in ergonomično armaturno ploščo, za zadovoljitev vaših poslovnih potreb.

DAB radio je vključen v armaturno ploščo; vključite lahko svoj mobilni telefon ali tablico in napolnite katerokoli napravo v 2 USB vključkih, mogoče je dodati tudi induktiven polnilnik po lastni izbiri. Kvaliteta in razporeditev plošče za upravljanje vam omogočata enostavno in udobno vožnjo.

Številni predali za shranjevanje v kabini so bili ustvarjeni, da maksimirajo dostopnost med vožnjo na vaših IVECO Daily sedežih. Do 18 predalov, vključno z novim in uporabnim odprtim predalom, ki so strateško razporejeni po kabini, vam na dosegu. Tako so vsi vaši dokumenti in delovni material priročno shranjeni in organizirani.

IVECO Daily kabina je zdaj še tišja, raven hrupa, ki ga proizvaja vozilo, se je korenito znižala. 4-decibelno zmanjšanje je izboljšalo akustiko in zaznavanje zvoka v vozilu za 8%. Notranjost kombija je obogatena z novim usnjenim volanom, skupaj z modro prevleko na sedežih in novim naslonjalom iz tekstila in pene, predstavlja profesionalno okolje, kjer lahko vi in vaši sopotniki delujete učinkovito ter popolnoma varno.

Katalog

Pripravljen za dostavo

Ste seznanjeni z našo ponudbo in imate v mislih že specifično vozilo? Kliknite tu in preverite ali je na voljo za naročilo.

Najdi dobavitelja

Alt