IVECO ACCESSORIES

V okviru linije IVECO ACCESSORIES smo razvili celotno paleto visokokakovostne dodatne opreme, zasnovane za uporabo „na vozilu“, ki zadovoljuje različne voznikove potrebe: na ta način smo še dodatno izboljšali slog, vidnost, tehnologijo in udobje NOVEGA STRALISA.

VIDNOST

Svetlobna letev in sprednja cevna zaščita se popolnoma zlijeta s kabino, s čimer dodatno poudarita njeno obliko in vidnost.
Možna je tudi popolna prilagoditev z znakom flote za izboljšanje podobe podjetja.

SLOG

NOVI STRALIS lahko postane še ekskluzivnejši z novim paketom za stilsko preoblikovanje, pokrovi ogledal in kromiranimi podrobnostmi, kot so pokrovi za pesta koles in matic: na voljo je široka paleta dodatne opreme, ki poudari karakter in slog vozila.

VISOKA TEHNOLOGIJA

Oprema HI-VISION združuje inovacije, tehnologijo in preprostost uporabe, da ponudi največjo izkušnjo razvedrila.
Novi zvočni sistem HI-SOUND je zasnovan na način, da zagotovi resnično izboljšavo življenjske kakovosti v kabini.

UDOBJE

Sedežne prevleke in preproge se popolnoma ujemajo z notranjim slogom kabine, medtem ko izbira materialov ustreza zahtevam vsake vožnje. Zložljiva mizica in aparat za pripravo kave poskrbita, da je vsak postanek sproščujoč počitek.

Linija Iveco Accessories je v celoti prikazana v katalogu dodatne opreme – in na spletu na http://application.cnh-parts-service.eu/iveco.php

Katalog

Pripravljen za dostavo

Ste seznanjeni z našo ponudbo in imate v mislih že specifično vozilo? Kliknite tu in preverite ali je na voljo za naročilo.

Najdi dobavitelja

Alt