Prvo vozilo Daily na metan je bilo predstavljeno leta 1998 z imenom Daily CNG (Compressed Natural Gas); veliko let je pomenilo absolutno ekskluzivo Iveco. V zahodni Evropi je prodaja več kot 4.000 lahkih komercialnih vozil z metanskim napajanjem omogočila Ivecu, da je postalo vodilno evropsko podjetje na področju okolju prijaznih motorjev.
ECODAILY Natural Power s še bolj ekološkimi tendencami od leta 2009 nadaljuje tradicijo vozila Daily CNG.
Oktobra 2009, na prireditvi "Fleet Van Awards", si je ECODAILY Natural Power prislužilo nagrado "Green Van of The Year 2009". Lahko Ivecovo vozilo je v kategoriji alternativnih goriv premagalo vso konkurenco hibridnih vozil, vozil na električni pogon in naravni plin.
Razlog za pridobitev te prestižne nagrade je v tem, da Daily Natural Power že upošteva meje emisij Euro6, ki jih predvidevajo evropska določila in je (z napajanjem na bio-metan) prvo lahko komercialno vozilo v Evropi, ki zagotavlja 62% zmanjšanje emisije ogljikovega dioksida, v primerjavi z enakim dizel motorjem.
Web Part Error: A Web Part or Web Form Control on this Page cannot be displayed or imported. The type could not be found or it is not registered as safe. Correlation ID: 8f83059f-59f0-8089-73e1-a2d217f82923.