Notranjost Novega Dailyja s kabino izboljša udobje in uporabnost, zahvaljujoč novim možnostim naravnave sedeža, hrbtišča in volana (45 mm v globino). Ergonomičnost sedenja in komand zmanjša utrujenost in poveča koncentracijo voznika. Kakovost dela se izboljša. saj je kabina novega Dailyja rezultat natančne optimizacije akustičnosti. Možnost popolnega odpiranja vrat in stopničke, prekrite s protizdrsnim materialom omogočajo, da sta vstop in sestop hitra in enostavna, Menjalna ročica pripomore k preprosti krmljivosti vozila in ne ovira prehoda kabine.  Kabina je opremlejena s štirimi predali DIN, poleg tega pa sta  na voljo še dodatni 6 litrski skrivni predal na dvomestnem sedišču potnikov in izvlečna površina (iz hrbtišča), ki jo je mogoče približati volanu, z mestom za odlaganje računalnika. Novi Daily zagotavlja udobno vožnjo, podobno avtomobilski. Geometrija prednjega vzmetenja  omogoča širok obračalni krog in izjemno vozljivost v majhnih prostorih (minimalen premer obračanja je le 11.5 metrov). Vozilo , tudi s polnim tovorom, je pripravljeno in varno tudi v primerih nepričakovanih manevrov, predvsem zahvaljujoč naprednemu sistemu ESP.

Ponuja tudi bogato serijo telematskih rešitev. Sistem Blue & Me™, z več kot  1.500.000 nameščenimi enotami, je najbolj razširjena telematska platforma mondo (realizirana v sodelovanju s podjetjem Microsoft™), ki omogoča telefoniranje, prejemanje SMS sporočil, upravljanje imetika mobilnega telefona preko povezave Bluetooth® e in poslušanje glasbe MP3 preko Mediaplayerja in USB povezave.

Enostavnost vožnje novega Dailya je izrazita, zaradi širokih obračalnih kotov, ki jih omogoča geometrija prednjega vzmetenja, kar še poveča okretnost v omejenih prostorih.

Web Part Error: A Web Part or Web Form Control on this Page cannot be displayed or imported. The type could not be found or it is not registered as safe. Correlation ID: 6b4f059f-79c0-8089-73e1-a12ba6033a0d.