Premišljena in široka serija finančnih rešitev  za različna vprašanja kupcev Iveco: to je ponudba Iveco Capital.

Finančni leasing.

Z različnimi možnostimi, omogoča podjetjem uporabo vozil  Iveco, ki jih potrebujejo za opravljanje svoje dejavnosti, ne da bi s tem bremenili svoj bilanco: vozilo je še vedno v lasti finančnega podjetja. Prednosti za podjetja so očitne, saj lahko sprostijo sredstva, namenjena njihovi  primarni dejavnosti. Vplačilo je lahko prilagodljivo posameznim zahtevam:najem se izkazuje v postavki stroškov.

Operativni Leasing.
Je celoten izdelek, ki stranki omogoča uporabo vozila in njegovo menjavo po preteku dogovorjenega obdobja uporabe. Ekonomsko-finančna obveza je dogovorjena že na začetku in predvideva višino mesečnega obroka glede na realne zmožnosti stranke.  Operativni leasing ne zahteva drugih obveznosti ob preteku najema in ne posega v likvidnost in kreditno sposobnost podjetja.  Vozilo je v lasti finančne družbe. Operativni leasing lahko združite z ostalimi poprodajnimi storitvami.

Storitve Iveco Capital so na voljo pri vseh pooblaščenih trgovcih Iveco.

 

Odobritev prošnje je v domeni Iveco Capital. Finančni pogoji se lahko spreminjajo v skaldu s spremembami tržišča. Pri pooblaščenih trgovcih lahko dobite ponudbe, veljavne za tekoči mesec (do porabe zalog).

Web Part Error: A Web Part or Web Form Control on this Page cannot be displayed or imported. The type could not be found or it is not registered as safe. Correlation ID: aa386f9f-895c-8089-37b2-cd7b68235d33.