Nov Daily Combi je izjemen zaradi svoje enostavnosti dostopa – široko odpiranje vrat in protizdrsni material na stopničkah.

Voznikov prostor je izdelan po naprednih ergonomskih principih: menjalna ročica na armaturni plošči, volan in upravljalne komande posnemajo  avtomobilski dizajn, številni vozniku dostopni predali naredijo notranjost Novega Daily combi okolje, ki spodbuja koncentracijo in zmanjšuje napor. 

Sedeži, z vključenim vzglavnikom, so iz novih materialov; voznikov sedež (na razpolago tudi v prožni verziji) omogoča tri načine nastavitve, je ogrevan in opremljen z ledveno podporo. 

Enostavna vozljivost Novega Daily Combija je izrazita, zaradi velikih volanskih osnih kotov, ki jih omogoča geometrija prednjega vzmetenja, kar še poveča okretnost v omejenih prostorih.

Predviden za udobje  osmih potnikov, Novi Daily Combi  ponuja dve mesti v kabini, ob vozniku, in šest v zadnjem delu, ki so razporejeni v dveh vrstah – vsi so opremljeni z vzglavnikom in tritočkovnimi varnostnimi pasovi.

Tla so prevlečena s tepihom temno sive barve, ki je v kontrastu z bolj svetlo barvo ob straneh.

Web Part Error: A Web Part or Web Form Control on this Page cannot be displayed or imported. The type could not be found or it is not registered as safe. Correlation ID: a53b579f-e98e-8089-37b2-cd0249e00dc4.