Na novem Daily Camper je dobavljiv sistem  Blue & Me™, rezultat sodelovanja med podjetji Fiat Group in Microsoft™ najbolj raz širjen telematski sistem na svetu , z več kot 1.500.000 enotami, nameščenimi  na komercialnih vozilih in avtomobilih.

Sistem Blue & Me™omogoča telefonirati, ne da bi pri tem odmaknili roke z volanskega obroča (zaradi vmesnika  Bluetooth in komand na volanu), in poslušati najljubšo glasbo na USB ključu (zaradi vgrajenega MP3 prevajalnika). Sistem je veliko več kot le razvito prostoročno telefoniranje: sodeluje namreč s sistemi elektronskega nadzora pri motorju in vozilu ter deluje na osnovi Blue&Me™ Fleet, revolucionarnega sistema  fleet management, ki ga Iveco ponuja na serijah od  novi Daily do Stralis.

KAJ JE BLUE&ME™?

Blue&Me™ je najbolj razširjena platforma prve vgradnje, ki služi zabavi in komunikaciji. Nameščena je na približno 1.500.000 avtomobilih in komercialnih vozilih po celem svetu; sistem je ekskluziven izdelek Fiat Group.

Razvit s pomočjo združenja s podjetjem  Microsoft, Blue&Me™ je osnovan na platformi  Windows Mobile for Automotive in

omogoča stranki:
• povezavo Bluetooth™,
• upravljanje USB priključkov
• in uporabo seta za prostoročno telefoniranje, pod nadzorom glasovnih ukazov. 

Preko tehnologije Bluetooth™ in USB priključka, operativni sistem platforme  Blue&Me™ komunicira z mobilnimi telefoni, MP3 predvajalniki in iPodom.

Če želite, lahko spremenite jezik vašega sistema Blue&Me™ tako, da na enostaven in hiter način namestite datoteko posodabljanja. Naloži navodila za uporabo v italijanščini ali angleščini:

Blue&Me_navodila_ITA.pdf

Blue&Me_navodila_ENG.pdf

Za prenos datoteke, izberite jezik:
anleščina.zip
iitalijanščina.zip
francoščina.zip
brazilščina.zip
holandščina.zip 
poljščina.zip
portugalščina.zip
španščina.zip
nemščina.zip

Web Part Error: A Web Part or Web Form Control on this Page cannot be displayed or imported. The type could not be found or it is not registered as safe. Correlation ID: 60e1379f-e98a-8089-73e1-a1003aa82e79.