Na zahtevnih podlagah in strmih klancih je kakovost zavornega sistema izrednega pomena, predvsem za varnosti oseb in vozila. Sistem je hidravlični s servozavoro. Prednje disk zavore so povezane z zadnjimi bobnastimi zavoram; parkirna zavora deluje na zadnjih kolesih.
Pri hitrih zaviranjih in zahtevnih obračanjih ABS (na razpolago po naročilu) zmanjša zavorno pot in ohrani smer vozila. Na slabo oprijemljivih in neravnih terenih, ko je potrebno vključiti blokado diferencialov, se ABS samodejno izključi. Porazdelitev zavorne moči je zagotovljena s pomočjo mehanskega korektorja.
Novi Daily 4x4 podaja edinstvene rešitve, ki so značilne za terenska vozila , kot so odbijač (se deblokira), zunanje stopničke, ogledalo za približevanje in posebne ročice za olajšan vstop v kabino oz. izstop iz nje.
Web Part Error: A Web Part or Web Form Control on this Page cannot be displayed or imported. The type could not be found or it is not registered as safe. Correlation ID: 7415f19e-2975-8089-37b2-c1515baf6fce.