Novi Daily 4x4 je opremljen s trajnim štirikolesnim motorjem z blokado diferenciala. Porazdelitev navora (32% na prednjo os in 68% na zadnjo) zagotavlja najboljši oprijem na vsakem terenu.
Menjalnik s šestimi prestavami (šesta overdrive) je združen z sredinsko prenosno škatlo z dvema redukcijama, tako da dobimo:
  • 24 prestav naprej: 12 za mešano vožnjo in za vožnjo izven cestišča (6x2 + 6x2)
  • in 4 vzvratne prestave. Pri delujočem vozilu je mogoče vklopiti prvo sinhronizirano redukcijo (pol prestave), drugo redukcijo, za ekstremnejšo vožnjo izven cestišča, pa je mogoče vklopiti le pri mirujočem vozilu.

Vklop oz. izklop treh blokad diferenciala je odvisen od delovanja krmilnika. S pomočjo tipk na armaturni plošči, se voznik lahko odloči, ali bo blokado vključil tudi z vozilom v pogonu.
Vzmetenja Novi Dailyija 4x4 so primerna predvsem za vožnjo izven cestišča. Podolžni parabolični vzmetni listi so fleksibilni in imajo visoko območje delovanja. Prečniki na vzmetnih listih zagotavljajo stabilnost in pogon tudi na izjemno zahtevnih terenih. Teleskopski blažilniki in stabilizacijski drogi,v kombinaciji z ojačenimi mostovi, omogočajo odlično delovanje na vsaki podlagi in vsakem klancu, ne da pri tem ogrozili obremenitev.

Web Part Error: A Web Part or Web Form Control on this Page cannot be displayed or imported. The type could not be found or it is not registered as safe. Correlation ID: 6e65e89e-7924-8089-73e1-a95a78b28efc.