IVECO S-WAY
NAVADITE SE NA NOVI S-WAY NAČIN ŽIVLJENJA

OGLEJTE SI DOGODEK NA

IVECO LIVE CHANNEL


IVECO Live Channel

IVECO S-WAY
TAKO ZLAHKA SE JE NAVADITI NA VAŠE NOVO S-WAY ŽIVLJENE

Popoln spremljevalec za voznika.
Z IVECO S-WAY se voznikovo življenje v kabini dvigne na višjo stopnjo: kabina, zasnovana glede na vaše potrebe, napredne funkcionalnosti, povezane storitve in novi glasovni asistent IVECO DRIVER PAL, za varnejšo vožnjo.

Idealna poslovna rešitev za lastnika voznega parka.
Resnična učinkovitost porabe goriva in skupni stroški lastništva: novi IVECO S-WAY zagotavlja vrednost in produktivnost za lastnike voznih parkov s svojimi naprednimi tehnologijami in inovativnimi prilagojenimi storitvami.

Trajnostni prijatelj okolja.
Naš cilj je trajnostnost: IVECO S-WAY napreduje na poti do razogljičenja z uvedbo lastnosti izdelkov, ki zmanjšujejo emisije CO2.

TCO IVECO
IVECO S-WAY

POSLOVNA PRODUKTIVNOST

Do 3% izkoristek goriva.

@Titolo

Novi IVECO S-WAY je idealno vozilo za dolge razdalje in najboljša rešitev za lastnika voznega parka:

  • Nova linija motorjev razširjena z motorji Cursor 13 z 490 in 530 KM
  • Zadnja generacija naslednje generacije in povečano kompresijsko razmerje
  • Boljša aerodinamika, dosežena z visoko učinkovitim pokrovom A-stebrička
  • Nova funkcija samodejnega klimatiziranja sistema "eco mode"


Vse funkcije, ki zagotavljajo do 3% prihranka goriva, zaradi česar je novi IVECO S-WAY resnično učinkovit pri porabi goriva.

TRAJNOSTNOST


Zmanjšane emisij CO2.

@Titolo

Novi IVECO S-WAY naredi korak naprej v načrtu za razogljičenje in zmanjšanje emisij CO2:

  • Pametna krmilna črpalka
  • Kompresor sklopke pri izvedbah s CNG in LNG


Značilnosti, ki v kombinaciji z zadnjo osjo naslednje generacije, funkcijo samodejnega klimatskega sistema "" eco mode "" in visoko učinkovitim pokrovom stebrička A, še dodatno zmanjšajo emisije CO2.


IZKUŠNJE VOZNIKA

Varnejše, udobnejše, bolj produktivno.

@Titolo

Spoznajte novi IVECO DRIVER PAL, vgrajen glasovni in digitalni spremljevalec, ki vozniku pomaga kot njegov osebni asistent za vodenje.

UDOBJE
Pametna kabina nove IVECO S-WAY s popolnoma integrirano Amazon Alexa omogoča vozniku interakcijo z vozilom s preprosto uporabo glasu.

VARNOST
Voznik lahko glasno komunicira z IVECO S-WAY, pri čemer ostane osredotočen na misijo in uživa v varnejši vozniški izkušnji z manj motečimi dejavniki.

PRODUKTIVNOST
Novi IVECO S-WAY's DRIVER PAL omogoča tudi glasovno upravljanje načrtovanja poti, preverjanje vzdrževanja in zdravstvenega stanja vozila, povpraševanje po pomoči in informacije o zastojih in vremenskih razmerah.

SKUPNOST
Povezava, ki poseže še dlje z vašim IVECO S-WAY: glasovni spremljevalec vozniku omogoča, da ostane v stiku s skupnostjo voznikov, deli informacije in nasvete na poti, sporočila pa se samodejno prevedejo.