ASSISTANCE NON-STOP

IVECO nudi program za pomoć na putu 24 sati, 7 dana u nedelji koji se zove Assistance Non-Stop.

Kako bi podržala ovu ključnu uslugu, kompanija IVECO je mnogo investirala u korisnički centar, namenski napravljeno prvo mesto za kontakt koje pomaže kupcima da održe svoja vozila na putu, pružajući pomoć u 36 evropskih zemalja.

ASSISTANCE <span style="color: #0d4ba0">NON-STOP
</span>

IVECO KORISNIČKI CENTAR ZA STALNU POMOĆ U 36 EVROPSKIH ZEMALJA NA 10 JEZIKA

POMOĆ NA PUTU

POMOĆ NA PUTU

U slučaju kvara vozila, IVECO Assistance Non-Stop možete da kontaktirate na 3 načina: 

  • pozivom na besplatan broj telefona (+386 26165829)
  • pomoću ugrađenog IVECONNECT telematskog sistema, jednostavnim klikom na ekran osetljiv na dodir možete kontaktirati Pomoć non-stop. Sistem automatski prenosi položaj vašeg vozila i operativne podatke.

IVECO NON STOP APLIKACIJE

IVECO Non Stop aplikacija se takođe može koristiti za zakazivanje unapred popravke vašeg vozila, ne samo u slučaju nužde. Možete izabrati vreme u lokaciju (trenutni položaj, radionicu ili određenu adresu) i aplikacija će vam potvrditi rezervaciju.

IVECO <span style="color: #0d4ba0">NON STOP APLIKACIJE</span>
PREUZMI IVECO NON STOP APLIKACIJU

iOS

PREUZMI

MEĐUNARODNA POMOĆ ZA VAŠE VOZILO

Tim od 80 operatera garantuje trenutni odgovor na 10 jezika i brzo rešenje bilo kog problema, aktiviranjem IVECO servisnog centra koji je najbliži mestu kvara i najadekvatniji za vozilo.

U toku postupka pomoći (bilo da je u pitanju mala popravka kraj puta ili šlepanje i naknadna popravka u radionici), Korisnički centar proverava napredak, obaveštava vas i garantuje da će vozilo biti spremno za rad što je pre moguće.