​​​​NAJNIŽI TCO + NAJNIŽI CO2 = TCO2 ŠAMPION

Novi STRALIS XP: do -5,6 % TCO & do -11 % CO2

TCO ŠAMPION ZA SVAKU MISIJU

Delovali smo na sve faktore koji utiču na TCO i održivost - od vrednosti vozila i potrošnje goriva do održavanja i raspoloživosti.
Kod teških kamiona, samo gorivo predstavlja 35 do 40 % ukupnih troškova vlasništva: za svakog prevoznika, poboljšanje efikasnosti je od ključnog značaja za pobeđivanje konkurencije. Iz ovog razloga je unapređenje NOVOG STRALISA fokusirano na upravljanje energijom. Radili smo na:
efikasnosti – povećana uz rešenja za uštedu goriva za posebne misije (kao što je SMART EGR),
predvidljivoj vožnji – koju nudi IVECO HI-CRUISE sistem,
otporu kotrljanja – smanjen uz eco-pneumatike,
• i optimizaciji energije – postignuta uz pomoć pametne opreme motora.

NOVI STRALIS beleži dvocifreno poboljšanje u efikasnosti goriva u poređenju sa prethodnim modelom, a nove tehnologije, karakteristike i servisi su takođe dodati za dodatno smanjenje TCO.
Ušteda goriva na NOVOM STRALISU XP može biti čak i do 11 % – što je jednako 5,6 % smanjenja ukupnih troškova vlasništva. 

CO2 ŠAMPION ZA SVAKU MISIJU

NOVI STRALIS čini da ekonomičnost i ekologija čine celinu: ovo je formula za pobedu koja se krije iza svih proizvoda kompanije IVECO.
IVECO ekskluzivni HI-SCR sistem post-tretmana je laganiji, manji, efikasniji i lakši za rukovanje od bilo kog drugog Euro 6 rešenja.
To znači da dok smanjuje emisije, HI-SCR takođe smanjuje i troškove.
NOVI STRALIS koristi tehnologiju i ljudski faktor za svođenje potrošnje goriva na minimum. Naš sistem za PROCENU STILA VOŽNJE je snažan izvor informacija o ponašanju u vožnji i njegovim efektima, kao i vredan alat za poboljšanje efikasnosti goriva i značajno smanjenje CO2.
Klijenti koji su posvećeni očuvanju životne sredine će ceniti šansu koju nudi naš NOVI STRALIS XP koji će, zahvaljujući sistemu za PROCENU STILA VOŽNJE, doprineti smanjenju otpuštanja ugljenika u transportnoj industriji.

брошура