NOVI DAILY ISTORIJA

BUSINESS INSTINCT JOŠ OD 1978

Identitet i DNK Daily-ja su jasno postavljeni od samog nastanka, kada je prva verzija predstvaljena javnosti 1978. Čvrsta čelična šasija, nastala na bazi ogromnog iskustva Iveco-a u teškom transport, kombinovana sa iskustvom i pouzdanošću motora, čine ga neospornom legendom. I sada, 36 godina nakon prve generacije, Novi Daily ponovo predtsvlja izvrstnost, potvrdjujući da je reč o vozilu, koje je više nego ostala, doprinelo napretku i promenama na tržištu, postavljajući nove rekorde, stalno uvodeći nova rešenja čime je postao reper u sektoru lakih komercijalnih vozila.

1978

Rodjenje prve generacije Daily-ja, prvo komercijlano vozilo sa nezavisnim prednjim oslanjanjem, robustnom šasijom i pogonom na zadnjim točkovima: savršeno za teške poslove i optimalno vozilo koje je nudilo razne opcije za personalizovane verzije i konfiguracije za bilo koju aplikaciju.

1999

Napredni dizajn, komfor i ergonimija: ova nova generacija Daily-ja ima moderniju kabinu, napravljenu od vrhunskih materijala koji nikad ranije nisu korišćeni za komercijalna vozila. Gama obuhvata takodje nove turbo-dizel motore sa Common Rail tehnologijom, priznatom širom sveta po svojoj ekonimičnosti i ekologiji.

Danas

Novi Daily potpuno redizajniran da ispuni sve potrebe idelanog lakog transporta. Najvažnije karakteristike su i dalje robustnost, bezbednost i snaga, karakteristike koje su inspirisale promene stila od samog nastanka do danšnjih dana. Tajna uspeha Daily-ja se krije u njegovom kapacitetu da stalno napreduje, ali i ostane isti, potvrdjujući s jedne starne vrednosti koje leže u njegovom DNK (prouzdanost, efikasnost, raznovrtnsot) a s druge strane odlične rezultate koje ostavruje u smislu performansi, snage i robustnosti.

 

брошура