NOVI DAILY ISTORIJA

BUSINESS INSTINCT JOŠ OD 1978

Identitet i DNK Daily-ja su jasno postavljeni od samog nastanka, kada je prva verzija predstvaljena javnosti 1978. Čvrsta čelična šasija, nastala na bazi ogromnog iskustva Iveco-a u teškom transport, kombinovana sa iskustvom i pouzdanošću motora, čine ga neospornom legendom. I sada, 36 godina nakon prve generacije, Novi Daily ponovo predtsvlja izvrstnost, potvrdjujući da je reč o vozilu, koje je više nego ostala, doprinelo napretku i promenama na tržištu, postavljajući nove rekorde, stalno uvodeći nova rešenja čime je postao reper u sektoru lakih komercijalnih vozila.

1978

Rodjenje prve generacije Daily-ja, prvo komercijlano vozilo sa nezavisnim prednjim oslanjanjem, robustnom šasijom i pogonom na zadnjim točkovima: savršeno za teške poslove i optimalno vozilo koje je nudilo razne opcije za personalizvane verzije i konfiguracije za bilo koju aplikaciju.

1999

Napredni dizajn, komfor i ergonimija: ova nova generacija Daily-ja ima moderniju kabinu, napravljenu od vrhunskih materijala koji nikad raniej nisu korišćeni za komercijalna vozila. Gama obuhvata takodje nove turbo-dizel motore sa Common Rail tehnologijom, priznatom širom sveta po svojoj ekonimičnosti i ekologiji.

Danas

U skladu sa svojim nasleđem, Daily donosi nenadmašne performanse, neograničenu svestranost, urođenu robusnost i jedinstvenu izdržljivost. Pored toga, NOVI DAILY EURO 6, uvodi nove mogućnosti koje ga čine pravim izborom za razvoj poslovanja naših klijenata. Sa svojom širokom ponudom Euro 6 motora, najnižim u klasi ukupnih troškova vlasništva, novi nivo povezanosti u kabini i poboljšanim komforom, to je savršen poslovni partner.
Dostupan je sa dizel motorima, kao i motorom na Komprimovani prirodni gas, a takođe i kao čisto električno vozilo, novi Daily EURO 6 je kao kod kuće u urbanim centrima ili u međunarodnom prevozu.
Za zahtevnije korisnike, nova generacija Daily HI-MATIC EURO 6, sa jedinim na tržištu 8-stepenim automatskim mjenjačem, pruža potpuno zadovoljstvo u vožnji.

брошура