IZABERITE USLUGE KOJE U POTPUNOSTI ODGOVARAJU VAŠEM POSLU

Daily nudi veliki broj usluga koje se mogu detaljno prilagoditi vašim potrebama da bi vaše vozilo bilo u odličnom stanju, a posao funkcionisao s dobrom zaradom.Daily predstavlja potpuno novi nivo prilagođavanja kroz uslugu povezivanja. Podaci koje šalje u realnom vremenu omogućavaju nam da vam ponudimo poseban plan održavanja zasnovan na stvarnoj upotrebi vašeg Daily-ja tako da se savršeno uklope s vašim poslovanjem.

IVECO USLUGE
Naš paketi održavanja Elements nude izuzetnu prilagodljivost koja vam omogućava izbor kombinacije Planiranog održavanja i Produžene garancije, a kao dodatak postoji mogućnost obogaćivanja paketa kroz dodatne elemente koji su pokriveni održavanjem i garancijom.
ODRŽAVANJE
 • redovan servis
 • ulja i maziva
 • zamena ulja, maziva i radnih tečnosti prema uputstvu za održavanje
POGONSKA GRUPA
 • Motor
 • Sistem za ubrizgavanje goriva
 • Menjač
 • Kardanska vratila i pogonske osovine
DODATNO NA POGONSKU GRUPU
 • Delovi koji nisu pokriveni kroz pogonsku grupu kao što je električna instalacija
POTROŠNI MATERIJAL
 • Glavna spojnica (kvačilo)
 • Kočione pločice
 • Kočioni diskovi
 • Kočioni doboši
 • Kočione obloge za doboš kočnice

IVECO USLUGE

Izaberite usluge koje u potpunosti odgovaraju vašem poslu
New IVECO Daily 2019

IVECO CAPITAL je deo IVECO-a koji se bavi finansijskim uslugama i nudi finansiranje, lizing, rentu i druge usluge za produženu garanciju komercijalnih vozila, održavanje i poravke, kao i razne vrste osiguranja koje su mogu uključiti u paket.

Sve finansijske pakete možemo prilagoditi prema potrebama klijenta i primeniti na sve vrste vozila – nova, korišćena, nadograđena.

IVECO CAPITAL pruža klijentu profesionalno savetovanje radi izbora finansijskih usluga koje najbolje odgovaraju njegovim poslovnim i poreskim zahtevima. Za više informacija, molimo vas da se obratite najbližem IVECO distributeru.

New IVECO Daily 2019

IVECO ASSISTANCE NON-STOP (ANS), stalna pomoć je dostupna preko telefona, 24 sata na dan, 7 dana u nedelji, da bi vaš Daily i vaš posao bili stalno u pokretu.

IVECO NON-STOP je izvorna IVECO aplikacija za mobilne uređaje pomoću koje možete komunicirati s IVECO službom kada dođe do otkaza vašeg vozila. Unesite samo informacije o vozilu (broj šasije i registarsku oznaku) i s jednostavnim pritiskom na jedno dugme možete poslati zahtev za pomoć koji ide u IVECO Korisnički Centar.

Mi ćemo odmah preuzeti vaš zahtev, kontaktirati i aktivirati najbliži servis i pratiti slučaj do završetka radova. Preko aplikacije možete pratiti ažurirane informacije o statusu vozila.

IVECO ORIGINALNI DELOVI

IVECO ORIGINALNI DELOVI omogućavaju da vaš Daily pouzdano radi za vas tokom dugog niza godina, a da troškovi budu minimalni. U bogatoj ponudi imamo sve od novih i fabrički repariranih delova pa do servisnih kompleta i telematskih (daljinskih) usluga.

IVECO funkcioniše preko mreže sa 7 magacina za delove i koristi napredne tehnologije da bi garantovao isporuke 24/7 širom Evrope.

IVECO <span style="color: #3466cd;">ORIGINALNI DELOVI</span>
IVECO <span style="color: #3466cd;">FAN SHOP</span>

IVECO FAN SHOP

Iz ponude IVECO-ve radne i svakodnevne odeće možete izabrati odgovarajuće predmete, oznake ili opremu kod vašeg distributera ili preko IVECO internet prodavnice.