Kabina ECOSTRALIS-a je vrhunski udobna, ergonomska i bezbedna u svim uslovima vožnje.
Na kraju dana, ona pruža i ugodan lični prostor za odmor. Položaj vozača i upravljačke komande su konstruisane tako da svim vozačima garantuju idealan položaj za vožnju i maksimalnu udobnost, sa puno odeljaka na plafonu kako bi sve stvari bile uredno raspoređene.

U spavaćem delu se nalaze izuzetno udobni kreveti. Gornji krevet se potpuno preklapa, dok se donji krevet može podeliti u tri dela kako bi se stvorio prostor za boravak u trenucima dnevnog odmora.
Kabina ECOSTRALIS-a se odlikuje odličnom zvučnom izolacijom, prijatnim osvetljenjem i visoko efikasnim klima uređajem.

ECOSTRALIS može biti opremljen sa tri vrste kabina, koje su konstruisane za razne vrste poslova:
  • Active Space (AS), za vozače koji provode puno vremena u svojim kabinama i kojima su potrebni najbolji uslovi, kada su u pitanju udobnost i ergonomičnost;
  • Active Time (AT), savršeno rešenje za vozače koji samo povremeno moraju da prenoće u kabini (dostupna s jednim ili dva kreveta);
  • Active Day (AD), za kratke pruge, konstruisana tako da nudi odličnu preglednost i idealne radne uslove, bilo da je vozilo u pokretu ili da se nalazi u stanju mirovanja.
o Udobnost u kabini je moguće dodatno poboljšati dodatnim sistemima kao što su dodatni sistemi za grejanje i stacionaran klima uređaj. Veoma je važno je da vozači ove sisteme koriste pažljivo, jer njihova upotreba može povećati potrošnju goriva za oko 1%.
Web Part Error: A Web Part or Web Form Control on this Page cannot be displayed or imported. The type could not be found or it is not registered as safe. Correlation ID: 6572ea9e-b94b-8089-37b2-c95965131a50.