Vi še od 30 godina Daily je krilatica za inovacije, tehnologiju i pouzdanost.

Efikasan, raznolik i pouzdan, on kombinuje strukturu šasije u obliku stepenica da bi garantovao snagu i izdržljivost, i pogon na zadnjim točkovima, da bi opmtimizovao ponašanje na drumu, čak i pod punim opterećenjem.

Daily je vodilja za inovacije koje su menjale istoriju profesionalnog transporta – sa karakteristikama kao što je turbo sa direktnim ubrizgavanjem, Commom Rail i ESP sa adaptivnom kontrolom opterećenja (po prvi puti na verzijam šasije sa kabinom). Ali on je takodje ispred svog vremena u pogledu komfora u vožnji: udoban je i ergonomičan, snažan i agiilan, fleksibilan i siguran, što ga čini liderom i merilom u svetu lakih komercijalnih vozila.

Iveco zna kako da promeni prirodu u potrazi za poboljšanjima, kao što je bio slučaj sa ECODAILY-jem, prvim komercijalnim vozilom čija je cela gama bila sa eoliškim motorima, svi su ispunjavali EEV (Enhanced Environmentally-friendly Vehicle) norme.

I danas, Daily se ponovo menja, svima pokazujući put u budučnost, gde će i dalje biti na prvom mestu u srcima heroja posla.

Web Part Error: A Web Part or Web Form Control on this Page cannot be displayed or imported. The type could not be found or it is not registered as safe. Correlation ID: c3bfd49e-99c1-8089-73e1-a1841faf92e5.