Iveco Capital nudi široku lepezu finasijskih rešenja, napravljenih tako da odgovore svim mogućim potrebama Iveco klijenata.

Nabavka zakupom.

Nabavka zakupom je idealno rešenje za one kojima je vozilo potrebno odmah, a nameravju da ga koriste u dužem periodu. Naš plan nabavke zakupom može da pokrije do 100% cene nabavke vozila. Visina rate može biti optimalizovana tako da odgovara veličini vašeg posla, vašim finansijama, kao i samoj upotrebi vozila.

Finansijski Lizing.

Finansijski Lizing vam nudi veliki broj mogućnosti da nabavite Iveco vozila za vaš posao, bez da se pojavljuju kao imovina u vašim bilansima, jer ona ostaju u vlasništvu finsijske kuće. Ovaj način finansiranja nudi jasne prednosti za vašu firmu, jer vam finansijska sredstva ostaju slobodna za ulaganja u vaš primarni posao.

Otplata može biti napravlejna baš prema vašim potrebeama. Soft.

Lizing je posebno popularno rešenje sa “lakšim” plaćanjima na početku.

Operativni lizing
Operativni Lizing je kompletan finansijski paket koji vam nudi odmah upotrebu vozila, kao i mogućnost da ga zamenite na kraju dogovorenog perioda. Ovaj plan takodje definiše vaše ekonomske i finansijske obaveze, kreirajući mesečne otplate koje odgovarju vašim potrebama. Operativni Lizing vas ne ostavlja sa neželjenim obavezama na kraju ugovora i ne utiče na vašu likvidnost i kreditnu sposobnost. Ovo stoga jer vozilo ostaje vlasništvo finansijske kuće. Operativni lizing može biti kombinovan sa Iveco postprodajnim uslugama, čiem je vaš posao zaštičen na nabolji mogući način.

Raspoloživost usluga Iveco Capital može zavisiti od tržišta.

 

Finansijsko odobrenje ide nakon procene Iveco Capital-a. Finansijski uslovi se mogu menjati u zavisnosti od promene kamatne stope na tržištu. Više informacija o trenutno važećim ponudama možete pronaći kod bilo kog dilera koji je uključen u ovaj program (dok traju zalihe).

Web Part Error: A Web Part or Web Form Control on this Page cannot be displayed or imported. The type could not be found or it is not registered as safe. Correlation ID: 3c013a9f-e978-8089-73e1-a011f2f90615.