Kabina Novi Daily-ja se odlikuje lakim pristupom – zahvaljujući širokom uglu otvaranja vrata i neklizajućim gazištima.

Kabina je optimalno zvučno izolovana i klimatizovana, a kontruisana je u skladu sa  naprednim ergonomskim principima: ručica menjača je na instrument tabli, glava upravljača i komande za upravljanje su kao na automobilu,  veliki broj  odeljaka nadohvat ruke vozača (od odeljka za dokumente do 4 odeljka  prema DIN standardu) čine Novi Daily radnim okruženjem pogodnim za koncentrisanje na posao i smanjuje napor.

Olakšano kretanje u kabini omogućava vozaču izlazak iz vozila na jednu ili drugu stranu – što je velika prednost u slučajevima utovara i istovara na uskom prostoru.
Sedišta  s ugrađenim  naslonima za glavu presvučeni su novim materijalima, a sedište  vozača (dostupno i sa oprugama) ima tri mogućnosti podešavanja položaja, greje se i poseduje mogućnost nameštanja lumbalnog dela.

Kada je suvozač u pitanju, možete birati između dvostruke klupe i podesivog jednostrukog sedišta.

Na zahtev, ispod dvostruke klupe moguće je ugraditi ladicu s preklopnim vratima koja otvaraju pristup dodatnom odeljku zapremine 6 litara.
Upravljivost Novi Daily-ja je poboljšana  velikim uglovima skretanja prednjih točkova zahvaljujući geometriji prednjeg oslanjanja čime se postiže izuzetna upravljivost na malom prostoru.

Web Part Error: A Web Part or Web Form Control on this Page cannot be displayed or imported. The type could not be found or it is not registered as safe. Correlation ID: c4a7049f-f926-8089-73e1-a4f1eebf397c.