TCO / COSTUL TOTAL DE PROPRIETATE

TCO (Costul total de proprietate) reprezintă costul total al deținerii unui vehicul comercial pe întreagă durata de viață a vehiculului. Menținerea sub control a acestui indicator este adesea o sarcină complexă dar de cele mai multe ori este o strategie benefică pentru afacerea dumneavoastră.

<span style="color: #0d4ba0">CALCULATOR</span> TCO

CALCULATOR TCO

Nouă celor de la IVECO ne pasă de costurile dumneavoastră şi înţelegem cât de importantă este preconizarea acestora şi menţinerea lor sub control. Calculatorul TCO (costul total de proprietate) vă va ajuta să faceţi acest lucru.
Pentru a calcula TCO al autovehiculului dumneavoastră, reglaţi valorile parametrilor indicaţi mai jos pentru a corespunde activităţii dumneavoastră şi apoi faceţi clic pe „Calculate” (Calculare). Acest lucru vă va ajuta să gestionaţi şi să sincronizaţi toate costurilor şi să obţineţi o imagine de ansamblu fiabilă asupra costurilor de funcţionare pe întreaga durată de viaţă a autovehiculului.

COSTUL TOTAL DE PROPRIETATE

Programul TCO2 Live oferă servicii exclusive clienţilor care deţin camioane de regim greu de la IVECO:  

  • TCO2 SMART REPORT – raportare săptămânală privind stilul de conducere şi consumul de carburant
  • TCO2 ADVISING – sfaturi privind economisirea carburantului din partea unei echipe dedicate
  • TCO2 DRIVING – cursuri de conducere orientate spre economisire. Vă învăţăm cum puteţi reduce consumul de carburant, spori durabilitatea autovehiculului şi creşte la maxim nivelul de siguranţă pe drum

COSTUL TOTAL DE PROPRIETATE
TCO2 SMART REPORT

TCO2 SMART REPORT

@Titolo

​​​​​Colectarea de date de la distanţă prin intermediul funcţiei integrate de DRIVING STYLE EVALUATION IVECO permite analiza principalilor parametri de performanţă privind autovehiculul şi şoferul. 

Rapoartele sunt trimise săptămânal managerului flotei printr-un mesaj de e-mail automat, fiind evidenţiate comportamentul şoferului şi tendinţele acestuia, consumul de carburant pentru fiecare autovehicul şi amprenta de carbon a flotei, în ansamblu. Serviciul nu depinde de alte servicii de gestionare a flotei bazate pe portaluri web.  

Cu NOUL STRALIS XP, TCO2 SMART REPORT este disponibilă pentru o perioadă de 4 ani. ​

Serviciile TCO2 SMART REPORT şi TCO2 ADVISING pot reduce consumul de carburant cu până la 3%.

TCO2 ADVISING

@Titolo

​​​​IVECO este un veritabil „consultant în materie de carburanţi” - un partener cu normă întreagă în găsirea soluţiilor de eficientizare şi asigurare a durabilităţii transportului

Experienţa noastră în domeniul celor mai eficiente tehnici de economisire a carburanţilor se bazează pe ani de colectare şi prelucrare a datelor operaţionale (în colaborare cu clienţii noştri) în cadrul unei varietăţi de misiuni şi trasee. 

În prezent, IVECO oferă aceste competenţe unice în cadrul unui serviciu care este asigurat de echipe speciale de experţi în materie de carburanţi pentru fiecare piaţă, care monitorizează în mod constant indicatorii cheie de performanţă ai flotelor pentru a elabora planuri de optimizare particularizate. Cu noile modele STRALIS XP şi NP, beneficiaţi de un an de TCO2 ADVISING.

Serviciile TCO2 SMART REPORT şi TCO2 ADVISING pot reduce consumul de carburant cu până la 3%.

TCO2 DRIVING

@Titolo

​​​​Şoferii eficienţi pot realiza economii de carburant utilizând cele mai performante dispozitive tehnologice: acesta este motivul pentru care IVECO oferă programe specifice de formare pentru şoferi, cu scopul de a dezvolta abilităţile de conducere ale şoferilor clienţilor. 

Vă învăţăm cum puteţi reduce consumul de carburant, spori durabilitatea autovehiculului şi creşte la maxim nivelul de siguranţă pe drum.

Cursurile pot fi particularizate în funcţie de cerinţele clientului şi au loc la sediul acestuia sau la sediul IVECO. Printre subiectele abordate se numără cunoaşterea autovehiculului, a caracteristicilor şi funcţiilor acestuia, precum şi un curs de conducere cu un instructor profesionist.

Serviciile TCO2 SMART REPORT şi TCO2 ADVISING pot reduce consumul de carburant cu până la 3%.