​Logistică


Iveco știe cât de importantă este reducerea la minimum a timpului de nefuncționare a vehiculelor și revenirea în activitate cât mai curând posibil. În acest scop, compania utilizează un sistem eficient și avansat de achiziții și distribuție pentru piesele sale de schimb originale.


EFICIENȚĂ DE VÂRF
8 depozite în Europa, din care 6 sunt depozite tip „Master”, care funcționează ca un singur, enorm complex de depozitare. Se manipulează nu mai puțin de 350.000 de piese de schimb originale și se execută 7,5 milioane de comenzi pe an, la niveluri excepționale de performanță: 98,8% din comenzile urgente sunt livrate în 24 de ore de la confirmare, grație unui sistem de aprovizionare integrat „încercat și testat” care deservește întreaga rețea și unui lanț de distribuție care efectuează livrări zilnice, atât ziua, cât și noaptea.

DISPOZITIV DE IDENTIFICARE PRIN RADIOFRECVENȚĂ
Noi utilizăm tehnologia RFID pentru a identifica și urmări fiecare piesă de schimb în parte, de la sosirea în depozit până la livrarea în atelier, protejându-vă pe dumneavoastră și vehiculul împotriva riscurilor pe care le implică produsele contrafăcute.